Vrije TijdAlles wat je in huis moet halen voor een knalfeest

Alles wat je in huis moet halen voor een knalfeest

Het geven van een goed feest is een hele kunst. Niet iedereen kan het. Maar als jij je eraan durft te wagen, wil je natuurlijk wel dat iedereen het er maanden later nog steeds over heeft. Dat snap ik. In deze blog vertel ik je over alle basisdingen die je moet regelen om jouw feest tot een succes te maken. Want enkel een hippe Play list gaat het niet voor je doen. Lees je mee?

De locatie maakt of breekt het feestje

Bedenk van tevoren goed waar je je feestje gaat houden. Een tuinfeest heeft vaak een hele andere vibe dan een feestje in de club. Het is vaak veel intiemer. Wanneer je niet iedereen in huis wilt hebben, kan je ook gebruik maken van het lekkere lenteweer wat nu onderweg is gebruik maken van partytent verhuur. Zet deze tent op in de tuin en je weet zeker dat iedereen droog zit. Daarnaast kan je de boel op deze manier ook leuk versieren en kan je feesten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wat het weer doet. De regen? Die is niet uitgenodigd! Met een goede partytent kom je al een heel eind. Het laat aan je gasten zien dat je moeite gestoken hebt in de voorbereiding en het creëert de mogelijkheid tot zowel binnen feesten als buiten.

Wat is er te drinken?

Daarnaast heeft een goed feest natuurlijk ruime keuze uit hapjes en drankjes. Inventariseer onder je gasten wat de wensen zijn en zorg vooral dat er genoeg is, van alcoholische versnaperingen als mocktails en van kleine hapjes tot gebak. Natuurlijk hangt, wat er uiteindelijk op tafel staat, een beetje af van het soort feest dat je geeft. Daarnaast moet je ook van tevoren bedenken, en aan je gasten laten weten, of je een open bar hebt of eentje tegen betaling. Zo kan iedereen zelf vooraf keuzes maken en staan je gasten niet voor een verassing. Oh ja, en die bar moet natuurlijk ook even vooraf gehuurd en gevuld worden.

Waag maar een dansje

Daarnaast heb je natuurlijk wel muziek nodig. Ik raad het huren van goede boxen zeker aan wanneer je geen livemuziek wilt. Livemuziek tilt je feestje wel naar een hoger level. Het wordt dan meteen een speciale aangelegenheid. Als je dat niet persé wilt, kan je het beter bij digitale plaatjes houden. Houdt sowieso een deel van de ruimte vrij zodat men daar kan dansen en niemand hen in de weg loopt.

Met een goede partytent kom je al een heel eind. Het laat aan je gasten zien dat je moeite gestoken hebt in de voorbereiding en het creëert de mogelijkheid tot zowel binnen feesten als buiten.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten