AlgemeenLees de 4 beste tips voor het verbeteren van je Slow Macbook!

Lees de 4 beste tips voor het verbeteren van je Slow Macbook!

Het lijdt geen twijfel dat Macbook een geweldige computer is, maar na verloop van tijd wordt het langzaam. Als je dit doormaakt, weet je waar we het over hebben. Het goede nieuws is dat we dit materiaal hebben voorbereid om u te helpen dit probleem definitief op te lossen. 

De belangrijkste redenen die je Macbook vertragen

Er zijn vele redenen die de prestaties van Macbook beïnvloeden. Sommige zijn gemakkelijk op te lossen, andere hebben wat meer technische kennis nodig. In het algemeen is het goed om ze allemaal in de gaten te houden. Hieronder geven we een overzicht van de belangrijkste:

– Opslag van onnodige toepassingen, bestanden en gegevens;

– Records en cache inhoud;

– Desktop vol met bestanden;

– HD met overtollige gegevens;

– Gebrek aan preventief onderhoud.

Hoe macbook reparatie te doen?

De beste manier om langzaam macbook reparatie te doen is het formatteren, maar als gevolg van nul herconfiguratie, kan dit direct van invloed zijn op uw productiviteit, vooral als u het gebruikt op het werk. Om nog maar te zwijgen van de moeilijkheid om deze taak uit te voeren, want voor het formatteren van uw Mac is het noodzakelijk om de back-up te maken, de schijf te wissen, het nieuwe systeem te installeren en pas daarna uw back-up terug te brengen.

De reden hiervoor is dat het formatteren van de harde schijf van uw computer volledig wordt gereinigd, waardoor deze wordt voorbereid op een nieuwe installatie van het besturingssysteem.

Als je niet bereid bent om je Mac te formatteren, geen probleem, zal ik je in dit artikel 4 tips leren om de prestaties van Slow Mac te verbeteren. Kijk eens!

  1. Onnodige bestanden en mappen verwijderen

Zeker, het overdrijven van onnodige programma’s en bestanden is een van de meest voorkomende oorzaken van trage prestaties van MacBooks. Dat komt omdat de hoeveelheid ruimte op de harde schijf de verwerking van je Mac rechtstreeks kan beïnvloeden, afhankelijk van de hoeveelheid ruimte op de harde schijf.

  1. De opstartproducten reinigen

In Macbook kun je instellen dat wanneer je het systeem start, programma’s die je vaak gebruikt ook worden gestart. Dit is een geweldige functie, maar afhankelijk van uw computer kunt u de boot vertragen. Het is aan te raden om de boot schoon achter te laten, d.w.z. wanneer u uw Mac aanzet, zullen alleen de basisprincipes beginnen.

  1. Gebruik software van derden

Er zijn verschillende systeemreinigingssoftware op de markt, sommige betaald en andere gratis. Deze programma’s maken je Mac sneller en ruimen nog steeds alle digitale rommel op die je dagelijks verzamelt.

  1. Virussen controleren

We weten dat een Mac minder snel een virus krijgt dan Windows. Dit betekent echter niet dat uw Mac niet geïnfecteerd raakt.

Er is een mogelijkheid van infectie door virussen of malware, dus zorg ervoor dat u een goede antivirus hebt, want een geïnfecteerde Mac heeft de neiging om langzaam te worden. Hoewel een Mac een aanzienlijk veilig systeem heeft, is het niet gegarandeerd 100%.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten