AlgemeenLed downlight: heerlijk cozy in mijn huis

Led downlight: heerlijk cozy in mijn huis

Winters. Ik ben er eigenlijk niet dol op, maar er is één element van de winter dat ik heel prettig vind. Zodra het weer koeler begint te worden struin ik de winkels af voor kaarsjes, een heerlijke deken, plantjes en alle andere kleine dingetjes die mijn huis weer heerlijk gezellig maken. De eerste koude is voor mij het startsein voor een soort winterslaap. Niet letterlijk, natuurlijk, helaas. Maar ik trek me wel een beetje terug in mijn warme nestje, net zoals veel dieren dat doen. De gordijnen gaan dicht lang voordat het echt donker wordt en met mijn deken om me heen geniet in van een kop warme chocolade met een totaal niet verantwoorde hoeveelheid slagroom erop. Daarbij maak ik mezelf wijs dat ik door de kou veel extra vet verbrand. Super cozy dus allemaal. Toen ik voor aanvang van deze winter weer opzoek ging naar wat gezellige dingetjes voor in huis kwam ik led downlight tegen. En nu is mijn huis nog gezelliger.

Led downlight verhoogt de sfeer

Led downlight is zo mooi en sfeer verhogend. Het wordt vaak als plafondverlichting of systeemverlichting. Je kunt led downlight ook monteren op een ombouw of inbouw. Echt heel handig. Het geeft warm licht af hoewel je ook led downlight hebt met neutraal licht of koel licht. Maar zoals je inmiddels wel begrijpt ga ik daar zelf niet echt voor. Ik kies wel graag voor de optie dimmen. Want gedimd licht vind ik helemaal heerlijk in de winter. Al met al vond ik deze vorm van verlichting een heerlijke ontdekking en inmiddels heb ik ze op diverse plekken gemonteerd. Nu kan ik pas echt cozy de winter in.

Bijna voorbij

Terwijl ik dit schrijf gaan we alweer naar de lente toe. We hebben zelfs al een paar echte warme dagen gehad. Meteen gaan dan bij mij de gordijnen weer open en de kaarsjes weer uit. Vanuit mijn warme, cozy huis kijk ik reikhalzend uit naar de lente. Ik houd van sfeer, ik geniet wat dat betreft echt wel van de wintermaanden. Maar in de lente richt ik me weer op andere manieren om mijn huis cozy te maken passend bij het seizoen. Dat betekent niet dat de led downlight uitgaat. Die  blijft op de nog lange avonden lekker branden. En het leuke is dat ik hier volgende winter weer veel plezier aan ga beleven. Stiekem verheug ik me daar al een beetje op.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten