AlgemeenMagneetborden, handige tool voor op kantoor

Magneetborden, handige tool voor op kantoor

Misschien herinner je de witte of groene borden van vroeger nog wel. Die borden die in het klaslokaal hingen en waar je op kon schrijven of met magneten je tekeningen op mocht handen. Deze magnetische borden zijn zeker niet alleen geschikt voor klaslokalen maar zijn tevens een handige tool voor op kantoor. Hebben jullie nog geen magneetborden op kantoor? Laat je dan door dit blog inspireren en hopelijk kunnen we je overhalen om er wel eentje aan te schaffen want ze zijn behoorlijk handig (al zeggen we het zelf).

Wat zijn magneetborden

Magneetborden zijn magnetische whiteboarden waar je met magneten iets aan op kunt hangen. Je kan hierbij denken aan papieren maar ook andere lichte voorwerpen of voorwerpen waar een magneet aan verbonden is. Vroeger werden deze borden alleen gebruikt op scholen maar inmiddels heeft ook het bedrijfsleven uitgevonden hoe handig deze borden eigenlijk wel niet zijn. Ze kunnen namelijk voor verschillende doeleinden worden gebruikt en zijn zeer handig her te gebruiken. Zo zijn ze ideaal voor meetingen, vergaderingen, brainstormsessies of gewoon als tool voor tijdens je werkuren. Een magneetbord is eigenlijk gewoon geschikt voor iedere gelegenheid op kantoor.

Soorten borden

Er zijn verschillende soorten als we het hebben over magneetborden. Zo zijn er:

  • Combiborden
  • Dubbelsvlaksborden
  • Enkelvlaksborden
  • Glasborden
  • Kabinetkasten
  • Kantelborden
  • Meervlaksborden
  • Whitboards (met en zonder frame, voorbedrukt of voor een hele wand)

Welke borden zijn geschikt voor kantoorgebruik?

Sommige van deze magneetborden zijn vooral gemaakt voor het gebruik op scholen en hebben in eerste instantie niet het gewenste doel voor een kantoor. Dit zijn echter maar drie borden uit de lijst, de rest van de borden kunnen gewoon worden gebruikt en zullen ook als zeer handig worden ervaren. We hebben het dan over de combiborden, de glasborden, de kabinetkasten, de kantelborden en de whiteboards (met of zonder frame, voorbedrukt of voor de hele wand). Welk bord het meest geschikt is voor bij jullie op kantoor is natuurlijk geheel afhankelijk van de wensen en behoeften van het kantoor. Voor een vergaderruimte is bijvoorbeeld een whiteboard zeer geschikt. Kies voor een whiteboard voor de gehele wand en de hele ruimte wordt omgetoverd tot schrijfvlak. Dit kan leiden tot hele leuke en creatieve vergaderingen.

En? Ben jij er al uit welk bord het meest geschikt is voor bij jouw op kantoor? Ben je er nog niet uit, is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Verschillende experts willen je graag inlichten over alle soorten magneetborden en welke het beste past bij de wensen en behoefte.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten