AlgemeenHuwelijksreis: de mooiste reis van je leven

Huwelijksreis: de mooiste reis van je leven

Eindelijk, het is zover. Je huwelijksdag. Maanden heb je er naar uitgekeken en je hebt de afgelopen enorm veel werk verzet. Een huwelijk organiseren kost enorm veel tijd en helaas, ook wel veel stress. Naast de huwelijksdag zelf is er nog een belangrijk element van het plaatje dat je perfect wilt hebben: de huwelijksreis. Dat is vaak weer een hele andere puzzel dan de huwelijksdag. Het is vaak een stevige discussie die je met je toekomstige partner moet voeren. Waar gaan we heen? Hoe lang? Gaan we voor luxe of terug naar de basis? Er zijn talloze vragen die je jezelf kunt stellen. Maar het allerbelangrijkste van je huwelijksreis is dat je gewoon samen kunt zijn. Eindelijk, na maanden van drukte, gewoon even met z’n tweetjes zonder gestoord te worden. Een huwelijksreis helpt je als het goed is om ook weer even te bepalen waar het nu precies allemaal om draait. Om de liefde tussen jullie twee.

Huwelijksreis: maak het onvergetelijk

De huwelijksreis moet voor jullie beiden onvergetelijk zijn. Nu kunnen jullie samen maar die verre bestemmingen die al zo lang op het lijstje staan. Naar die witte stranden met de blauwe zee of die grote wereldsteden met hun vele winkels en restaurants. Het maakt natuurlijk niet echt uit wat je kiest, als jullie beiden het er maar naar jullie zin hebben. Het moet voor beide partners onvergetelijk en leuk zijn. Omdat jullie twee verschillende mensen zijn, kan dat best nog wel voer voor discussie zijn. Een rondreis kan dan ook een optie zijn zodat jullie meer bestemmingen aan kunnen doen. Nadeel is wel dat je nooit echt tot rust komt. Reizen vergt plannen, pakken en opruimen. Dat vinden veel mensen ook weer stressvol. Tenzij je van het reizen zelf houdt, natuurlijk en niet echt geïnteresseerd bent in het doel zelf.

En wat romantiek

Besef dat een huwelijksreis een uniek moment in je leven is. Op deze reis ga je nog jaren later als het goed is met veel plezier terugkijken. Maak het dus ook romantisch. Plan ook gewoon tijd samen in waarin je lekker tegen elkaar aan kunt kruipen of eens uren kunt praten over van alles en nog wat. Dit is jullie reis! Laat de telefoon ook eens een dagje uit. Spreek met familie af dat je op bepaalde tijden berichtjes checkt zodat ze zich geen zorgen maken. Laat de telefoon verder voor wat hij is en geniet van elkaar. Zo maak je je reis echt romantisch en onvergetelijk.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten