WonenInspiratie: heaters huren voor op het terras of in de tuin

Inspiratie: heaters huren voor op het terras of in de tuin

Het is feest want de terrassen zijn weer open. Weer of geen weer, veel mensen pakken nu het kan graag lekker een terrasje. Kou lijden is alleen niet zo fijn en daarom zijn heaters op het terras of in de tuin onmisbaar. Ook onder bijvoorbeeld een overkapping kan het, zeker in de avond, fris zijn. Heaters maken een event af en geven bezoekers extra warmte en sfeer. Wil je graag heaters huren? Dan zit je bij Supportmarkt goed.

Soorten heaters om te huren

Of je nou als café-eigenaar een terrasheater wil huren of juist als particulier voor in de tuin heatstrips wil huren, bij ons is iedereen welkom. Niemand wil het koud hebben op een feestje of op het terras, dus een heater huren is wel zo verstandig. Het aantrekken van een dikke trui is vaak ook niet voldoende als het echt fris is of als er een windje staat. Maar welke heater is het meest passend bij jouw situatie? Je hebt bij Supportmarkt de keuze tussen een gasheater of een elektrische heater. Onze gasheater is een staand model. Bij deze soort heater kan ook een gasfles worden gehuurd. Let er wel op dat een gasheater niet onder een tent mag worden geplaatst.

Elektrische heaters

Als wij iets aan mogen raden, dan raden we je graag onze elektrische heaters aan. Waarom? Deze zijn een stuk milieuvriendelijker én deze mogen wel onder een tent worden geplaatst. Onze elektrische heaters zijn er in de vorm van heatstrips. Voor een hip event verhuren we de ‘Design’ heatstrips en voor een intiemer feestje de sfeervolle variant ‘Intense’. Als een losse heater niet genoeg voor je is, dan bieden we ook de mogelijkheid om een partytent met heater te huren

Inspiratie opdoen

We kunnen wel blijven vertellen hoe goed we jou kunnen supporten, maar we laten het je liever zien. Tussen onze inspiratie cases vind je een paar mooie cases waarbij wij hebben gesupport door onder andere het leveren van heaters. Neem eens een kijkje bij de Walk thru in kerststijl en het terras van café restaurant De Plantage. Je kunt op deze pagina natuurlijk ook inspiratie opdoen over andere producten die wij verhuren ter ondersteuning van jouw event. Denk bijvoorbeeld aan een Silent Disco voor thuis.

Terrasheater huren bij Supportmarkt

Laat je supporten! Want waarom zou je het allemaal zelf doen? Onze enthousiaste en behulpzame medewerkers denken met je mee en schieten je te hulp. Wil je de heaters ook laten aansluiten? Dan regelen we dit voor je met onze supporters op dit gebied. Maar we gaan zelfs nog een stapje verder. We bieden mogelijkheden om heaters (automatisch) aan en uit te zetten. Bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip wat we van tevoren afspreken. Hiervoor maken we gebruik van drukknoppen of timers. 

Enthousiast geworden? Geef ons dan een belletje. Samen overleggen we wat we voor je kunnen betekenen.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten