WonenHeb jij een favoriet woonmerk?

Heb jij een favoriet woonmerk?

Bij sommige mensen kom je hun huis binnen en zie je het direct: deze persoon heeft duidelijk een favoriet merk als het om wonen gaat. Vaak hangt dat in grote mate samen met een bepaalde stijl die iemand graag terug wil brengen in het interieur. Hoe zit dat bij jou? Ga je voor woonaccessoires altijd op zoek naar spulletjes van een bepaald merk, of ben je daar juist totaal niet mee bezig?

Het bekendste merk voor een landelijk interieur

Is jouw interieur landelijk te noemen, met veel wit en offwhite, en accessoires met een natuurlijke, gezellige uitstraling? Dan kun je bijna niet om een bepaald merk heen. Het merk Rivièra Maison staat tenslotte bekend om deze stijl, en heeft een groot aantal producten op de markt gebracht. En het aantal stijgt nog steeds, want regelmatig verschijnen er nieuwe collecties.

Er zijn aardig wat mensen die, als zij iets nieuws voor hun huis gaan kopen, dat bij voorkeur van dit merk doen. Omdat het op die manier zo goed bij de rest van de inrichting past, of omdat zij simpelweg een soort verzameling aan hebben gelegd, en deze graag uitbreiden. Het handige van veel bij hetzelfde merk kopen is inderdaad dat alles goed bij elkaar zal passen, en je eigenlijk nooit verkeerd zit. Bij ieder item dat je koopt versterk je de sfeer die je in je huis wilt neerzetten weer een stukje verder, zodat je de stijl steeds meer zijn stempel ziet drukken op je interieur. Natuurlijk kun je dat ook bereiken door bij verschillende merken te shoppen, er zijn tenslotte wel meer aanbieders van landelijke accessoires. Het is maar net wat je eigen voorkeur heeft.

Accessoires voor een vrolijk interieur

Tegenover de vrij ingetogen kleuren die bij een landelijk interieur passen, staan de vrolijke kleuren die horen bij een merk van eigen bodem: Blond Amsterdam. Veel van hun producten bevinden zich in de categorie ‘aardewerk’, met veel bordjes, mokken en schalen, bijvoorbeeld. Om die reden drukken de items een net wat minder grote stempel op het interieur dan wanneer het om een echt woonmerk gaat, maar het aantal fans is er niet minder door.

Een vrolijke theepot of schaal van Blond Amsterdam kan een saaie keuken in één klap wat kleur en leven geven. Maar ook dit merk heeft een vaste schare fans die het liefst alles willen kopen, waardoor de items een meer prominente plek in het huis krijgen. Perfect bij een kleurrijk interieur, maar ook perfect geschikt om een interieur met neutrale kleuren een beetje extra kleur en vrolijkheid te geven.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten