Gordijnen voor bij jou thuis

0
336

Heb je net een nieuw huis gekocht en ben je op zoek naar nieuwe gordijnen? Of ben je helemaal uitgekeken op de gordijnen die je nu hebt hangen? Dan kun je terecht bij BlindDesign.nl. Zij hebben een zeer ruim assortiment aan gordijnen zodat er zeker iets voor jou tussen zit. Je kunt helemaal zelf bepalen welke gordijnen je wilt en van welke stof deze is gemaakt. Ben je iets moeilijker te been om houd je van extra luxe. Dan zijn misschien gordijnen met een elektrische gordijnrails iets voor jou. Zo kun je gemakkelijk de gordijnen sluiten door op 1 knop te drukken. En tegenwoordig kun je het zelfs met jouw smartphone bedienen.

Soorten gordijnen

Bij BlindDesign hebben ze een ruim aanbod aan gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn erg mooi en stijlvol. En je hebt hier vele opties in. Zo kun je kiezen of je een transparante stof wilt zodat je nog naar buiten kunt kijken. Of juist het tegenovergestelde dat je helemaal geen inkijk wilt, dan hebben ze daar mooie dichte stoffen voor. Maar ze verkopen ook veel meer. Zo hebben ze ook normale gordijnen. Maar ook hier hebben ze vele varianten op. Zo heb je de gordijn met een enkele plooi erin. Deze zijn in de prijs het goedkoopst maar is niet mooi in ieder huishouden. Dan heb je keuze om een gordijn met dubbele plooi te kiezen. Deze heeft een mooiere uitstraling en ziet er ook luxer uit. Beide varianten kunnen gebruikt worden in combinatie met elektrische gordijnrails.

Opties zonder rails

Mocht je gordijnen willen zonder rails, dan is die mogelijkheid er ook. Je hebt de de keuze uit 2 soorten gordijnen. De eerste optie is een gordijn met ringen. Dan hangt de gordijn aan ringen in plaats van een rails. Dit geeft een modieuze uitstraling. Wil je niet dat hij hangt aan ringen maar dat de ringen in de gordijn zitten verwerkt? Dan kun je daar ook voor kiezen. De ringen worden dan in de gordijn geslagen en de binnenkant van de ring heeft een kunststof laag zodat hij niet niet krast als je hem open of dicht doet. De andere optie is om te kiezen voor vouwgordijnen. BlindDesign is de specialist als het aankomt op vouwgordijnen. En als je niet weet welke gordijn past bij jouw huis of kamer kun je altijd een afspraak maken op de site. Bij deze afspraak worden alle ramen in gemeten. Zo weet je ook zeker dat de gordijnen op de goede maat worden gemaakt. Verder wordt er in deze afspraak ook advies gegeven welke gordijn je het best kunt ophangen.