Een ketting met vingerafdruk: dat is uniek!

Het is altijd bijzonder als er een echte betekenis zit achter een hangertje aan een ketting. Dit kan een naam of een datum zijn, een geboortesteen of een lokje haar in een medaillon. Maar ook een gepersonaliseerde ketting is een mogelijkheid. Dat is pas echt uniek, want iedere vingerafdruk is uniek. Je kunt deze vingerafdruk ketting precies zo laten maken als je zelf wilt. Ook de gelegenheid waarvoor je de ketting met vingerafdruk laat maken is helemaal aan jou. Het is en blijft een uniek sieraad waar je heel veel plezier aan zult beleven.

Een ketting met vingerafdruk ter ere van een geboorte

Het is mogelijk om de vingerafdruk te nemen van jouw pasgeboren baby. Deze vingerafdruk kan dan gegraveerd worden op een bedeltje voor aan een ketting. Op de achterkant van het bedeltje kun je dan de naam en de geboortedatum laten graveren. Krijg je later nog een kindje? Dan laat je heel gemakkelijk nog een bedeltje erbij maken. De vingerafdruk zal gedurende het leven van je kindje niet veranderen, alleen groter worden. Het is dus een prachtige herinnering aan toen je kinderen nog klein waren. 

Vraag een vingerafdruk aan je ouders

Nu je ouders er nog zijn, is het tijd om herinneringen te maken. Je kunt je ouders vragen om een vingerafdruk en deze verwerken in een mooie hanger. Je kunt de vingerafdruk van je vader aan je moeder geven en die van je moeder aan je vader. Zijn ze er op een gegeven moment niet meer? Dan heb je altijd nog een prachtige herinnering. Kies een mooie hanger in de vorm van een hartje, een rondje of een balkje, net wat jij het mooist vindt. Ook de kleur van het metaal kun je zelf kiezen. Zo creër je zelf een schitterend, persoonlijk sieraad. Hopelijk hebben je ouders er eerst nog jarenlang plezier van en dan jij pas. Liever geen ketting? Dan zijn naam armbandjes ook heel leuk om te geven. 

Een bijzonder alternatief voor een trouwring

Je ziet steeds meer dat mensen niet meer kiezen voor de standaard trouwring. Ze kiezen voor een tatoeage, voor een kunstwerk of voor een andere originele oplossing. Maar wat nu als je jullie beider vingerafdrukken op een mooie hanger laat plaatsen? Op de achterkant van deze hanger kun je dan jullie namen en de trouwdatum kwijt. Je kiest dan een hanger voor jezelf en één voor je partner. Dit hoeven echt niet perse dezelfde hangers te zijn. Het gaat om het idee dat erachter zit. Deze hangers staan symbool voor jullie samen. Neem een kijkje op de website van Kaya Sieraden voor de mogelijkheden voor de grote dag!