Bescherm je telefoon tegen vallen en stoten

0
396

Wanneer jij net een nieuwe iPhone hebt aangeschaft wil je hier natuurlijk zuinig op zijn. Je wilt immers niet dat er binnen no-time een barst in het scherm van je iPhone komt omdat je hem hebt laten vallen. Je kunt zo’n barst in het scherm van je iPhone voorkomen door je telefoon in een hoesje te stoppen. Hiervoor kun je op zoek gaan naar iPhone hoesjes. Bijvoorbeeld naar een iPhone 11 hoesje op het moment dat je onlangs een iPhone 11 hebt aangeschaft. Een telefoonhoesje biedt je telefoon overigens niet alleen bescherming tegen vallen en stoten. Ook tegen stof biedt zo’n hoesje bescherming. Wanneer je je telefoon vaak in je broekzak bewaard of werkzaam bent in de bouwsector, wordt je telefoon vaak blootgesteld aan allerlei stofdeeltjes. Deze stofdeeltjes kunnen schade aan je telefoon veroorzaken waardoor er defecten in je telefoon op kunnen treden. Ook om je telefoon te beschermen tegen stofdeeltjes is een telefoonhoesje aan te raden. Telefoonhoesjes zijn er in allerlei verschillende soorten.

Soorten telefoonhoesjes

Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes voor jouw iPhone verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een siliconen beschermingscase, voor een verharde bumper case, voor een lederen wallet case, etc. Ook zijn er telefoonhoesjes verkrijgbaar met diverse leuke prints. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw telefoon opvalt waardoor je deze niet zomaar over het hoofd ziet op het moment dat je telefoon op tafel ligt. Daarnaast is het zelfs mogelijk om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Je kunt een telefoonhoesje voor jouw iPhone 11 ontwerpen met een leuke tekst of met een leuke foto. Bijvoorbeeld met een leuke foto van jou en je partner of van je kinderen of huisdier. Er is dus van alles mogelijk op het gebied van telefoonhoesjes. Wanneer jij onlangs een andere telefoon hebt aangeschaft is het sterk aan te raden om hiervoor meteen op zoek te gaan naar een geschikt telefoonhoesje. Naast telefoonhoesjes zijn er nog andere zaken die ervoor zorgen dat jouw telefoon beschermd is.

Bescherming voor je telefoon

Naast beschermhoesjes voor je telefoon zijn er nog andere accessoires die je aan kunt schaffen die ervoor zorgen dat jouw telefoon goed beschermd wordt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een screenprotector. Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een screenprotector die gemaakt is van gehard glas of een screenprotector die gemaakt is van plastic folie. Daarnaast kun je je telefoon ook extra verzekeren tegen schade. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn op het moment dat je werkt in de industrie of de bouw. Zeker in deze sectoren is de kans aanwezig dat je telefoon vroeg of laat een keer schade oploopt. Daarnaast zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Je telefoon verzekeren is dus altijd aan te raden. Je kunt namelijk zomaar op staan vanaf een stoel waarbij je telefoon op de grond valt en er een barst in je telefoonscherm ontstaat. Het repareren van een telefoonscherm is vaak vrij prijzig. Wanneer je telefoon verzekerd is tegen schade, hoef je vaak enkel maar een eigen risico te betalen. Naast het kopen van diverse beschermingsaccessoires voor je telefoon, is het verzekeren van je telefoon tegen schade vaak geen overbodige luxe.