AlgemeenEen goede advocaat nodig?

Een goede advocaat nodig?

Het kan zijn dat je in een geschil zit met de belastingdienst en hier zelf niet meer uitkomt. In dat geval kun je een beroep doen op ft-advocaten. Zij helpen met hun expertise graag een stapje verder. Zij werken met aandacht en werken oplossingsgericht maar rechtvaardig; een succesvolle oplossing is daarbij het doel. De advocaten combineren kennis van belastingdienst met zaken zoals strafrecht en civiel recht. Het advocatenkantoor van ft-advocaten is het grootste in Oost-Nederland en de hoofdkantoren zijn gevestigd in Nijmegen en Amsterdam. Je bent altijd welkom met jouw casus!

Zelfs bij moeilijke situaties

Ook bij moeilijke situaties kan een advocaat van ft-advocaten jou (bijvoorbeeld als ondernemer) bijstaan. De zaken waar zij zich onder andere op richten zijn fiscale fraude. Dit houdt in dat de belastingdienst mogelijk aangifte heeft gedaan omdat een klant probeerde belastingfraude te plegen. Zoals een bedrijf dat niet het juiste jaarinkomen opgeeft en zo de belasting probeert te verlagen. Een advocaat belastingfraude heeft veel met deze zaken te maken en kan hierin de gedupeerde goed begeleiden. Wat zegt de gedupeerde tegen de rechter? Kan zijn straf beperkt blijven of niet?

Beperkt verlies voor het bedrijf

Een ft-advocaat probeert altijd te bemiddelen dat je ondanks de gepleegde fraude een beperkt verlies lijdt voor je bedrijf. Op fraudepleging staan zware straffen. Een ondernemer moet ook beseffen dat wat hij heeft gedaan niet kan en zal vrijwel altijd sowieso een boete moeten betalen. Maar je bedrijf verliezen wil natuurlijk niemand. Of dit wel of niet gebeurt na een strafbaar (fraude)feit moet door de rechter bepaald worden, maar een advocaat is hierin onmisbaar. Andere fraudezaken kunnen bijvoorbeeld zijn het niet opgeven van werkzaamheden die iemand doet, naast het hebben van een uitkering. Een advocaat probeert altijd zo te bemiddelen dat de gedupeerde gestraft wordt, maar daarbij niet nog meer in de problemen raakt omdat de boete bijvoorbeeld veel te hoog is om te betalen. 

Fiscaliteit

Op alle gebieden van fiscaliteit kan een belastingadvocaat de cliënten trouwens bijstaan. Zij kunnen jou als cliënt ook bijstaan als je een te hoge aanslag van de belastingdienst hebt gekregen en hiertegen in beroep wilt gaan. Of als je na een bezwaar ingediend te hebben bij de belastingdienst naar de belastingrechter wilt omdat het bezwaar afgewezen is. Ook kun je een belastingadvocaat van ft-advocaten inschakelen als je bezwaar wilt maken tegen boetes van de belastingdienst. Vaak is een klacht indienen bij de instantie zelf niet voldoende, je klacht wordt vaak afgewezen. Een advocaat van ft-advocaten is beter dan jij op de hoogte van alle regels en wetten waar je een beroep op kunt doen. Een belastingadvocaat werkt discreet en mét geheimhouding! 

Ook bij invordering

Tot slot, ook bij invordering kun je een beroep doen op één van de ft-advocaten. Zoals wanneer jouw vennootschap belastingschulden heeft, en de ontvanger van de belastingdienst jou hier aansprakelijk voor stelt. Het kan zijn dat de belastingdienst dreigt met het faillissement van jouw vennootschap. Een ft-advocaat zal proberen de schade te beperken. Het gaat er wél om dat je correct handelt volgens de wetten, en schulden afbetaalt maar de maatregelen moeten zodanig zijn dat je niet nog dieper in de crisis raakt. Een ft-advocaat zal daarom met zijn kunde en kennis streven naar een lange termijnoplossing voor jouw vennootschap. Vaak zijn er mogelijkheden waaraan je zelf nooit gedacht had.

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten