Diverse hippe topsy fashion artikelen

0
395

Als je leuke Topsy Fashion artikelen wilt kopen voor dames is er heel veel te vinden. Topsy Fashion is de naam die de website; de winkel heet Topsy World of Fashion, en bevindt zich in Volendam. De kledingmerken die je er kunt kopen zijn bijvoorbeeld Aaiko, Morgan en Lofty Manner. Je ziet er veel klassieke patronen terug, voor een betaalbare prijs. Het betreft enkel dameskleding. Denk aan hippe blazers en fleurige tops. Maar ook broeken, jassen en sieraden behoren tot de uiteenlopende collectie. Je kunt direct zien als je de website bezoekt dat veel aandacht is besteed aan het kiezen van veel verschillende modieuze prints.

Eeuwenoude modedesigns

In de modedesigns van Topsy Fashion zie je dus veel klassieke modedesigns terug, die al heel lang op de markt zijn. Zoals de eeuwenoude ruit of fleurige bloemenprint. Het leuke is dat de ruit, die uit Schotland komt, er al in het jaar 50 voor Christus was. Hoe meer kleuren in het ruitdesign, hoe hoger de rang destijds. De Schotse koning droeg ruitendesigns met heel veel kleuren. Oorspronkelijk werden voor geruite stoffen 100% scheerwol, lamswol, kasjmier (geit), alpaca of kameel gebruikt. Op Topsy Fashion kun je ruiten kleding van iets betaalbare kwaliteit kopen: zoals polyamide en elastaan. Dus ook als je een kleine beurs hebt heel geschikt. Bij Topsy Fashion zijn heel veel variaties in ruitenkleding te vinden, van zwart/wit, grijs tot klassiek beige. Je vind er ongetwijfeld iets naar je smaak. 

Jaren '50

In de mode van de jaren '50 zie je de bloemenprints veel voorkomen. Bij Topsy Fashion is van deze modestijl gretig gebruik gemaakt, vaak verwerkt in een wat meer klassiekere vorm jurk (dit model zag je in de jaren '60 veel terug) met mooie riem erom heen. Ook hierbij zijn veel gebruikte materialen polyamide en elastaan. Ook jurken met tijgerdesign en bijvoorbeeld een hippe streep zijn te vinden bij Topsy Fashion. Je zult er altijd wel wat vinden dat bij je past, vanwege de uitgebreide collectie. 

Merken bij Topsy Fashion

Echt een heel breed assortiment aan merken kun je er dus vinden. Van het merk Studio Anneloes vind je er leuke viscosejurken, het merk Geisha heeft veel chique tops in haar collectie. Het merk K-design heeft wat meer opvallende jurken zoals een mooie paarse variant of sprekend blauw bloemendesign. Je kunt er ook diverse afgeprijsde artikelen vinden! Dus als dat ene kledingstuk net wat te duur is kijk dan gerust even bij de sale voor iets dat passender is voor je budget. In de outlet-sectie op de website vind je die sale-artikelen. Tegen gereduceerde prijzen kun je misschien net dat ene kledingstuk dat je altijd al wilde scoren! Die artikelen kun je niet retourneren, de rest wel.

Kom eens langs!

Dus of het nu gaat om Jane Lushka dameskledingGeisha kleding of overige merken, je vindt bij Topsy Fashion vast iets dat bij jou in de smaak valt! Wanneer de lockdown voorbij is kun je gerust even naar de winkel komen om de diverse stijlen te passen. De diverse afdelingen in de winkel zijn in een andere sfeer ingericht waardoor er complete Fashion World gecreëerd is! De verkopers heten je van harte welkom in hun Volendamse modezaak.