ZakelijkDe wondere wereld van vast nummer op mobiel

De wondere wereld van vast nummer op mobiel

Wist je dat zakelijke telefonie bijzonder veel voordelen heeft? Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen een vast nummer op mobiel te zetten? Dit houdt in dat al je vaste nummers automatisch naar mobiel worden overgeschakeld. Je krijgt beschikking over een complete telefooncentrale met tal van professionele functies en dat al vanaf enkele euro’s in de maand. Zakelijke telefonie is dé manier om zakelijke en privégesprekken van elkaar te scheiden. De moderne methoden werken zowel via computers als smartphones. Het grote voordeel is dat jij eenvoudig je onderneming runt van waar jij bent. Bellen kan nu ook via laptop.

Vast nummer op mobiel: mogelijkheden

Met zakelijke telefonie en je eigen 085 nummer kun je eenvoudig je vaste nummers naar je mobiel doorschakelen. Je kunt bellen via laptop of mobiel, bellers tijdelijk in de wacht zetten en snel en moeiteloos doorverbinden naar je collega’s. Bovendien kun je nu je eigen welkomstbericht instellen om bellers welkom te heten. Telefoongesprekken reviewen? Dan kan aan de hand van de terugluisterfunctie. Bovendien gaan er professionele mogelijkheden voor je open door je apparaat te koppelen met WhatsApp Business. Kortom: een 085 nummer aanvragen staat gelijk aan flexibiliteit en vrijheid. Nooit meer slechte verbinding of verborgen kosten.

Van ondernemers, voor ondernemers

Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn: de simpelste oplossing is vaak de beste. Vaste telefonie op je mobiel heeft de toekomst. Zakelijke telefonie kan nu zonder draden, zonder kabels en zelfs zonder meerdere toestellen. Vaste telefonie op je mobiel heeft dezelfde voordelen als traditionele telefonie, maar dan zonder de bijkomende nadelen. Mocht het toch niet bevallen, of wil je op iets anders overstappen? Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen. Klik op de links in het artikel en ontdek goedkope maandelijkse abonnementen waarmee jij op je maandlasten bespaart. Zo hou je geld over om in je eigen onderneming te investeren.

Kracht van het 085 nummer

085 is de nationale code voor telefoonnummers voor bedrijven, teams en ondernemers. Een eigen 085 nummer aanvragen is zo geregeld. Dat kan nu ook nog met zakelijke telefonie. Het eerste nummer wordt automatisch bij je abonnement bijgesloten. Een 085 nummer is niet alleen handig in gebruik, je geeft je bedrijf er ook een professionele, betrouwbare uitstraling mee. De vaste telefoon wordt geëlimineerd: alles wordt automatisch doorgestuurd naar je mobiel. Je houdt dezelfde professionele uitstraling en blijft flexibel. Bovendien kun je een keuzemenu inschakelen, klanten van een wachtrij gebruik laten maken of een voicemail toevoegen.

Hoe gaat het aanvragen van het 085 in zijn werk?

Heel simpel: kies het ideale 085 nummer uit en selecteer het abonnement dat het beste bij je past. Sluit het abonnement af, volg de stappen en vervolgens ben je direct bereikbaar. Het 10-cijferige 085 nummer is niet gebonden aan een specifieke regio, maar refereert aan heel Nederland. Met het 085 kengetal voorzie je je onderneming van een landelijke, zakelijke uitstraling. Opereer je landelijk als ondernemer? Dan is dit iets voor jou. Een 085 getal is minder geschikt voor lokale ondernemers die vrijwel exclusief klanten uit de regio bedienen.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten