ZakelijkDe talloze voordelen van een eigen betaalautomaat of vending machine

De talloze voordelen van een eigen betaalautomaat of vending machine

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar de mogelijkheden van een eigen betaalautomaat? Ben je op zoek naar een automaat binnen jouw branche? Dan kun je die nu heel voordelig aanschaffen. De betaalautomaten van Twelve zijn tot 2026 gecertificeerd, beschikken altijd over 4G of Wifi verbinding en zijn eenvoudig te koppelen met je kassa. Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan kun je altijd eerst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Wat is eigenlijk precies een betaalautomaat?

Mobiele betaalautomaten zijn de manier om je gasten met een bankpas, telefoon of zelfs een smartwatch te laten afrekenen. Jij biedt je klanten de snelste, makkelijkste manier van betalen. Het grote voordeel van de mobiele betaalautomaten is dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij mobiele internetverbinding zijn ze overal te gebruiken. Benieuwd naar wat een eigen betaalautomaat voor jou kan betekenen? Klik dan op de link. Bestellingen afrekenen kan waar en wanneer jij wilt. Kies voor Event kassa’s met pin of PIO Plus pinnen.

Werking van betaalautomaten

Betaalautomaten zijn eenvoudig in te zetten om transacties te verwerken via draadloze betaalmethodes. Dankzij de automaten kun je optimaal flexibel afrekenen. Bovendien is afrekenen met betaalautomaten volledig veilig. Gebruik ze als extra afrekenpunt tijdens piekmomenten, of voor een tijdelijk evenement. Zowel voor personeel als gasten zijn ze eenvoudig in gebruik. De klant rekent snel af en het personeel kan eenvoudig vele gasten achter elkaar bedienen. Kies je voor Twelve, dan kun je uit verschillende soorten automaten kiezen.

Een automaat voor elke situatie

Er zijn betaalautomaten te vinden voor elk soort situatie en iedere soort branche. Je kunt een automaat inzetten bij sportgelegenheden, in de horeca, bij speciale venues en unieke events. Dankzij het geoptimaliseerde betaalproces is de klantenstroom makkelijk te reguleren. Bij Twelve kun je rekenen op advies op maat en gratis transactierapportages. Bovendien is de organisatie 24/7 bereikbaar voor vragen en kunnen mensen op festivals met PIO pinnen.

Kosten van een betaalautomaat

Het zal van situatie tot situatie verschillen wat je precies voor een automaat moet bepalen. De prijsopbouw bestaat uit het type automaat dat je aanschaft, de transactieovereenkomst die je tekent en de maandelijkse servicekosten. Deze houdt een dienstverlening bij updates of storingen in. Optionele kosten zijn die voor simkaart, wanneer het automaat via 4G werkt.

Kies voor een handige Vending machine

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Vending machine? Deze link biedt antwoorden. Een vending machine bevat snacks of drankjes, ideaal voor een tussendoortje en verfrissing. Je kunt bij Twelve kiezen uit twee verschillende soorten machines: één met bekabeld internet of juist met mobiel internet. Je krijgt support op locatie en kunt altijd bellen in geval van vragen. Als een probleem niet op afstand is op te lossen, komt er gewoon een monteur jouw kant op. Je wordt ondersteund in het onderhoud, bij updates en natuurlijk licenties. Dankzij de ingebouwde Payter-lezer kun je altijd contactloos een ijskoud drankje of een consumptie aanschaffen. dit doe je met een pincard, een personeelspas of een clubcard.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten