Zakelijk3 duurzame relatiegeschenken die perfect zijn om een statement te maken

3 duurzame relatiegeschenken die perfect zijn om een statement te maken

Nu alsmaar duidelijker wordt wat het negatieve effect is van ons handelen op het milieu en de natuur om ons heen, zien steeds meer bedrijven in dat het anders moet. Veel bedrijven hebben de ommezwaai naar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen inmiddels gemaakt of timmeren hard aan de weg om hun onderneming duurzamer en ‘groener’ te maken. Wil je dit alles extra kracht bij zetten? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om duurzame relatiegeschenken uit te delen, bijvoorbeeld op beurzen, open dagen, congressen en ga zo maar door. Hieronder hebben wij drie duurzame relatiegeschenken uitgelicht die perfect zijn om een statement te maken. Lees snel verder!

Herbruikbare waterflessen

Hoewel we in Nederland worden aangemoedigd om ons plastic afval op de juiste manier weg te gooien of in te leveren (denk aan het statiegeld op kleine plastic flesjes sinds 1 juli 2021), belandt nog steeds een groot deel van al dat afval in zee. In plaats van dat de plastic soep in zee kleiner wordt, wordt het alsmaar groter en groter. Verschillende dieren moeten dat helaas met de dood bekopen. Wil je echt een goed statement maken? Deel dan herbruikbare waterflessen uit als relatiegeschenk. Waterflessen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo kun je onder meer laten doen bij Loopper.

Duurzame katoenen tassen

Daar waar het statiegeld op kleine plastic flesjes een vrij nieuwe maatregel is om de plastic soep in zee terug te dringen, zijn de plastic tasjes in winkels al wat langer een punt van discussie. Vanaf 1 januari 2016 mogen winkeliers al geen gratis plastic tasjes meer aan klanten meegeven. Sinds die datum moeten wij dus voor onze plastic tasjes betalen. Echter zien we nu dat steeds meer winkels de plastic tasjes helemaal in de ban doen en dat je er alleen nog herbruikbare tassen kunt kopen, bijvoorbeeld gemaakt van linnen of katoen. Ook jij kunt een statement maken door katoenen tassen te laten bedrukken en aan relaties uit te delen.

Eco notitieboekjes

Wist je dat er jaarlijks miljoenen hectares aan bos worden gekapt? Een heel groot deel hiervan wordt uiteraard gebruikt voor de papierindustrie. Gelukkig wordt het vandaag de dag steeds makkelijker om papier en karton gescheiden in te leveren, op te halen en te verwerken, waardoor we niet iedere keer nieuwe bomen hoeven te kappen, maar gebruik kunnen maken van gerecycled papier. De eco notitieboekjes van Loopper zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze notitieboekjes komen in verschillende soorten en maten en kunnen naar wens bedrukt worden. Genoeg keuze uit duurzame relatiegeschenken dus om een statement te maken!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten