WonenWaarom jij opvulmateriaal nodig hebt!

Waarom jij opvulmateriaal nodig hebt!

Krijg jij wel eens klachten van klanten over beschadigde dozen of producten? Het gebruik van opvulmateriaal kan daar de oplossing voor zijn! Rotimshop verkoopt verschillende soorten opvulmateriaal die jij misschien wel goed kunt gebruiken. In deze blog leggen we je precies uit waarom je gebruik moet maken van opvulmateriaal.

Je producten beschermen

Opvulmateriaal wordt vaak gebruikt om loze ruimtes in een doos op te vullen. Maar het heeft ook nog een beschermende functie. Wat handig is wanneer je breekbare producten wilt versturen. Het zorgt er namelijk voor dat producten niet verschuiven in de doos. Omdat de dozen gevuld zijn is er een kleine kans dat er deuken ontstaan en kunnen de verzenddozen beter tegen een stootje.

Extra decoratie

Het gebruik van decoratief opvulmateriaal kan je pakketje fleuriger maken. Zeker als je bijvoorbeeld gebruik maakt van papiersnippers. Papiersnippers zijn ideaal wanneer je kleine producten verzend in bijvoorbeeld postdozen. De snippers zijn in verschillende kleuren te krijgen, zo zou je bijvoorbeeld een kleur kunnen kiezen die bij je huisstijl past.

Verschillend opvulmateriaal

Eerder heb je al gelezen over de papiersnippers. Maar er zijn nog twee andere soorten opvulmateriaal, namelijk opvulchips en opvulpapier. Opvulpapier wordt vaak opgefrommeld en gebruikt om loze ruimtes in de verzenddoos op te vullen. Dit kan er misschien wat rommelig uitzien maar dat hoeft niet! Zo kan je het opvulpapier laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam zodat het een fleurige touch krijgt. Wil je duurzaam en decoratief opvulmateriaal? Dan is opvulchips een goede keus! Dit soort opvulmateriaal bij Rotimshop is 100% biologisch afbreekbaar. Je kunt het gebruiken bij de huis- en tuin compost of oplossen in water. Daarnaast zorgen de opvulchips ervoor dat producten in de doos niet verschuiven en tegen een stootje kunnen. 

Ben jij helemaal overtuigd van het gebruik van opvulmateriaal? Bestel dan nu je opvulmateriaal bij Rotimshop.nl.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten