FinancieelCompany opleidingen

Company opleidingen

Er zijn verschillende opleidingen die kan volgen om de kwaliteit van het werk te naar hogere niveau te krijgen. Door jezelf te ontwikkelen en bij te scholen blijf je up to date van de nieuwste werkwijze. Veel bedrijven kiezen voor hun medewerkers welke werkwijze er wordt gebruikt, als deze veranderd bied het bedrijf vaak opleidingen aan. Vandaag schrijf ik mijn blog over agile training, cyber security opleiding en scrum master training. Dit zijn de meest aangeboden opleidingen op mijn werk en binnenkort ga ik ze volgen.

 

Agile training

Bij agile worden grote productontwikkelingen op gebroken in korte en overzichtelijke periodes van twee tot maximaal vier weken. Bij de agile aanpak zorgt ervoor dat een projectteam wijzigingen en wensen van een klant snel kunnen aanpassen zodat het gewenste resultaat wordt behaald. Bij agile worden veranderingen omarmt, dit maakt de agile aanpak anders dan de meeste werkwijze. Tijdens de training leer niet bang te zijn voor veranderingen, je wordt uitgedaagd om niet steeds opzoek te gaan naar zekerheden. Bij de agile aanpak is het belangrijk dat je ergens aan begint zonder dat je het eindresultaat al vastzet. Tijdens de training lekker complexe en langlopende projecte aan te pakken door de agile aanpak toe te passen, je hakt de complexe projecten in stukjes waardoor het project behapbaar wordt.

 

Cyber security opleiding

Bij cyber security opleiding leer je technische infrastructuren te analyseren, te ontwerpen, te realiseren en beheren op basis van een systeem- en netwerkarchitectuur. Je kan na deze opleiding bedrijven adviseren welke ICT-oplossingen het beste bij het bedrijf pas en welke manieren voor het bedrijf het meeste resultaat oplevert. Zelf ben ik niet helemaal bekend met alle nieuwe ontwikkelingen binnen de ICT waardoor deze opleiding voor mij een enorme bijdrage heeft. Zeker het daarna kunnen adviseren welke mogelijkheden er zijn spreekt mij erg aan. Samen met een collega ga ik deze opleiding doen zodat wij straks onze kennis kunnen koppelen om zo een sterker team te zijn.

Scrum master training

Scrum is onderdeel van de Agile filosofie. Ervoor zorgen dat personen, teams, afdelingen en organisaties wendbaar zijn en zich continu kunnen aanpassen als de situatie daar om vraagt, dat is de essentie van Agile werken. De scrum master training volg ik na dat ik de agile training om meer de diepgang in te gaan. Uit eindelijk is het de bedoeling dat ik het agile werken ga implanteren in de werkwijze bij ons op kantoor. 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten