WonenSchakel een verhuisbedrijf in voor je verhuizing

Schakel een verhuisbedrijf in voor je verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen, dan komt er nog al wat op je af. Niet alleen het doorgeven van je nieuwe adres aan allerlei instanties, het regelen van de aansluiting voor elektriciteit, tv en internet, het kennismaken met de nieuwe buren en het opknappen van je nieuwe huis, maar ook het verhuizen zelf. Nu kan het natuurlijk zijn dat jij er blij van wordt om alles in te pakken, in een aanhanger of een busje te laden en in je nieuwe huis weer alles uit te pakken, maar die kans is maar klein. Ook het inschakelen van vrienden is niet altijd een goed idee. Het is dan slim om een verhuisbedrijf in te schakelen.

Waarom zou ik een verhuisbedrijf inschakelen?

Een verhuisbedrijf als Verhuisbedrijf Amsterdam kan goed inschatten hoeveel tijd het zal kosten om van je oude naar je nieuwe woning te verhuizen. Je kunt met een verhuisbedrijf ook goed afspraken maken over wat zij doen en wat jij doet. Wil je dat de mensen van het verhuisbedrijf ook alles voor je inpakken? Dat kan! Wil jij zelf alles inpakken en de verhuizers inschakelen om dozen en de wasmachine te verplaatsen? Dat kan ook! Ook het aansluiten van deze wasmachine, de droger en andere apparatuur kan in overleg geregeld worden met het verhuisbedrijf.

Neem alleen mee wat je nog gaat gebruiken

Heb je riant de tijd voor je gaat verhuizen? Begin dan alvast met het uitzoeken van je spullen. Dit hoeft dan niet in één dag of zelfs in één weekend. Je kunt dan iedere keer een kast of een lade aanpakken en deze met een kritisch oog bekijken. Niet alleen de inhoud van de kast, maar ook de kast zelf! Ga je die babykleertjes nog gebruiken of kun je daar iemand anders blij mee maken? Vergeet ook niet om de spullen in je schuur of garage te beoordelen. Past die loungeset op je nieuwe balkon en heb je daar écht die grasmaaier nog nodig?

Denk na over de volgorde

Wil je in één dag over naar je nieuwe huis? Dan is het nog belangrijker om de verhuizing goed te laten verlopen. Het is dan ook erg belangrijk om de juiste volgorde aan te houden. Zo wil je, zeker weten, 's avonds slapen in je eigen bed en een maaltijd kunnen koken. Ook is het belangrijk dat je je handdoeken, douchespullen en kleding voor de volgende dag kunt vinden. Zet een aantal dozen apart met een groot uitroepteken erop. Zo kun je deze dozen en spullen gemakkelijk terugvinden.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten