WonenTuinmeubelen trends 2023

Tuinmeubelen trends 2023

Er is niks zo lekker als op een goede zomerdag in de tuin te zitten en te genieten van het heerlijke weer. Een tuin is het verlengde van je huis en het dus een belangrijk onderdeel van je woongenot dat de tuin er top uitziet. Hieronder vind je de leukste tuinmeubelen trends van 2023 om inspiratie op te doen voor de inrichting van je tuin.

De trendy overkapping

Om optimaal van je tuin te kunnen genieten is het altijd leuk om verschillende zithoekjes te creëren. En hoe kan je beter een zithoek creëren dan met een overkapping? De nieuwste trend is een pergola, dit is een soort houten hokje met daarin verstelbare lamellen. Doordat de lamellen verstelbaar zijn kan je met de lamellen omhoog genieten van de zon en als er regen valt kan je de lamellen naar beneden verstellen. Ook ziet een pergola er super chique en trendy uit.

Ronde vormen

Organische vormen zijn dé tuintrend van het moment en dat laat zich ook zien in de tuinmeubelen trend. Mensen zijn gek op de natuurlijke uitstraling die het met zich meebrengt. Het zorgt voor een chique stijl en oogt ook nog eens ontzettend gezellig.

Een bar in mijn tuin?

Steeds meer mensen kiezen er sinds de coronatijd voor om tijdens de vakantie thuis te blijven en te genieten van hun eigen tuin. Hierdoor willen mensen ervoor zorgen dat hun eigen tuin een paradijsje is en daarom kiezen ze er steeds vaker voor om een bar in de tuin te zetten. Tijdens de zomerdagen komt een bar in de tuin natuurlijk van pas, omdat je met de warme temperaturen goed moet blijven drinken.

Gezellig haardvuur

Een ouderwets haardvuur blijft altijd gezellig. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een openhaard in hun tuin te zetten, maar dit is een grote investering. Je kunt er daarom ook voor kiezen om een vuurkorf in de tuin te plaatsen of een tuintafel aan te schaffen met in het midden een vuurhaard.

Tuinsets

Al meerdere jaren op rij zijn tuinsets een echte trend. De keuze is gigantisch en steeds vaker kunnen mensen hun eigen tuinsets samenstellen. Hierbij is het handig om rekening te houden met het aantal personen dat op het tuinset moet kunnen zitten. Een tuinset voor 4 personen stel je natuurlijk heel anders samen dan een tuinset voor 8 personen.

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten