Vrije TijdBetaalbare skihelmen en skibrillen: outletshoppen is het antwoord

Betaalbare skihelmen en skibrillen: outletshoppen is het antwoord

Ga jij dit jaar wintersporten? Grote kans dat de voorpret al begonnen is! Niet alleen fantaseer je over de prachtige uitzichten, de gezellige avonden en de sportieve prestaties, maar ook over al die spullen die je nodig hebt. Vaak roep dat laatste wat stress op, want hoe ga je deze betalen? Want laten we eerlijk zijn; hoewel wintersport ontzettend leuk is, schrikt het kostenplaatje ons vaak af. Niet alleen de reis, de accommodatie en de activiteiten kosten geld, maar ook heb je veel verschillende spullen nodig om goed te kunnen skiën, snowboarden of langlaufen. Gelukkig is er goed nieuws: er zijn genoeg mogelijkheden om die goede skibril of -helm voor een zacht prijsje te bemachtigen, bijvoorbeeld bij een skihelm outlet of skibrillen outlet!

Shoppen bij een outlet

Natuurlijk kan je tweedehands shoppen, maar voor kwaliteitsartikelen is dat niet altijd even handig. Verouderde, gebruikte of versleten artikelen voelen misschien niet altijd even veilig en bieden niet altijd meer genoeg warmte. Gelukkig is er de optie om je wintersport artikelen te kopen bij een outlet. Bij outlets verkopen ze goede, betrouwbare merken, maar voor een goed prijsje. Dit komt omdat veel merken redelijke hoeveelheden artikelen overhouden van het vorige seizoen. Om daar van af te komen, mogen ze weg met aanzienlijke korting. Voor de consument is dat ideaal; je hebt een nieuw, ongebruikt product van kwaliteit, maar betaalt een prijs die stukken lager is. Laat het vorige seizoen je niet afschrikken, want aan de artikelen is dat niet te zien. Het gaat vaak om spullen die nét uit het huidige assortiment zijn, dus nog prima in het huidige modebeeld passen. Daarbij is de bescherming, veiligheid en het comfort van de artikelen gelijk gebleven, en dat is natuurlijk het belangrijkst met skiën en andere wintersporten.

Skihelmen

Om een goede skihelm te kopen, is het handig om op meerdere dingen te letten. Ten eerste moet de skihelm bescherming bieden en goed stevig zijn. Ten tweede moet de helm comfortabel genoeg zijn om een gehele vakantie te kunnen dragen; hierbij is het ook belangrijk te letten op de verstelbaarheid helm. De helm moet redelijk strak zitten (je moet ondersteboven kunnen hangen met de helm op zijn plaats), maar tegelijkertijd hoor je geen druk te voelen. Ten derde moet de helm meerdere jaren mee kunnen gaan, na ongeveer vijf jaar wil je de helm pas moeten vervangen. Helmen die aan deze eisen voldoen, kun je bijvoorbeeld vinden bij  de Outdooroutlet. Merken als Uvex zijn er te krijgen met 40% korting, waardoor je tot wel 100 euro kan besparen. 

Skibrillen

Ook voor skibrillen zijn er genoeg mogelijkheden. Lettend op bescherming tegen zon, maar ook tegen schade van onder andere sneeuw, ijs en viezigheid, moet de skibril goed stevig zijn. Ook is de kleur belangrijk om rekening mee te houden: oranjetinten zijn vooral ideaal om je zicht te optimaliseren als het wat donkerder is, terwijl grijstinten je ogen beschermen tegen fel licht. Ook bij de skibrillen is comfort en verstelbaarheid belangrijk. Bij Outdooroutlet zijn skibrillen te verkrijgen die voldoen aan deze eisen, met een flinke korting. Deze outlet verkoopt brillen van topmerken zoals Uvex, in verschillende kleuren en prijsranges. Zo heb je al vanaf 23 euro een kwalitatief sterke skibril en houd je toch nog een zakcentje over voor de après-ski!

 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten