AlgemeenEen goede shutter voor het raam is dé oplossing

Een goede shutter voor het raam is dé oplossing

Het lentezonnetje straalt al weer volop en dat is natuurlijk heerlijk! Maar soms is dat zonnetje iets minder handig. Bijvoorbeeld als je lekker even televisie wilt kijken of als de zon precies op je laptop schijnt als je aan het werk bent. Een goede (houten) shutter kan dan uitkomst bieden. Deze shutter kan op maat gemaakt worden voor ieder raam en ziet er niet alleen strak en modern uit, maar is ook nog eens heel functioneel. Door één simpele handeling doe je de shutter open of juist dicht.

Waarom niet gewoon gordijnen?

Natuurlijk kun je ook gordijnen ophangen! Dat staat altijd gezellig. Maar een dicht gordijn maakt het wel direct héél erg donker. Ook moeten gordijnen eens in de zoveel tijd gewassen worden. Zeker met huisdieren is dat een must. Helaas passen die grote lappen stof niet altijd in je eigen wasmachine. Het grote voordeel van shutters is dat je er even langs kunt gaan met een doekje of een plumeau en ze zijn weer fris en stofvrij.

Waarom niet gewoon lamellen?

Kunststof of metalen lamellen kunnen er ook mooi uit zien. Maar het voordeel van shutters is dat je geen “losse eindjes” hebt. De shutters worden op maat gemaakt voor ieder raam en zullen dus altijd perfect passen. Lamellen (horizontaal of verticaal) moet je vaak zelf op maat maken. Dat is een heel secuur klusje waar niet iedereen het juiste resultaat mee behaalt. Door goede shutters te bestellen bij een bedrijf dat daar veel ervaring in heeft, zorg je voor een perfecte raamdecoratie waar je jaren plezier van zult hebben. Er worden bij shutters geen touwtjes gebruikt die kunnen breken waardoor een deel van de werking verloren gaat.

Oké, ik wil shutters, en nu?

Je kunt dan contact opnemen met Shutterkoning. Zij zorgen er dan voor dat er iemand bij je langskomt om de shutters op de juiste manier in te meten. Want ook dat is een vak apart. Je wilt immers dat de shutters je complete raam bedekken en niet dat de lentezon alsnog langs de zijkanten naar binnen komt. Bij het inmeten zit ook een gratis adviesgesprek. Dat kan gaan over de breedte van de lamellen van de shutters, maar ook over de kleur en de manier van bedienen van de shutter. Wil je een zichtbare stok die de bediening vormt, of wil je graag dat deze niet zichtbaar is? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Laat je gewoon eens vrijblijvend informeren over deze mogelijkheden. Je zult zien dat goede shutters ook voor jou de perfecte oplossing zijn!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten