Vrije TijdOpzoek naar hét kerstpakket van 2021? Charles.nl!

Opzoek naar hét kerstpakket van 2021? Charles.nl!

Ben jij op zoek naar een leuk kerstpakket om weg te geven deze winter? Via internet kun je mooie, unieke kerstpakketten uitkiezen. Via Charles heb je keuze uit allemaal verschillende pakketten, met heerlijke drankjes en snacks. Deze cadeaupakketten kun je laten bezorgen op meerdere adressen, op een moment wanneer het jou uitkomt. Ook als je pas laat bestelt, kun je rekenen op een goede service. Ideaal voor de wintermaanden dus. Wil jij ook een kerstpakket laten bezorgen, met bijvoorbeeld een fles wijn, speciaalbier of een likeur? Hieronder vind je meer informatie.

Kerstpakketten laten bezorgen

De cadeaupakketten hebben altijd een mooie, luxe uitstraling, met prachtige verpakkingen en doosjes. Je hebt een uitgebreid aanbod aan verschillende pakketten. Zo zijn er niet alleen pakketten met alcoholische dranken, maar ook alcoholvrije pakketten, of kerstpakketten die zich meer richten op snacks. Zo zit er voor iedereen wel wat leuks en unieks tussen. Deze pakketten zijn niet alleen handig als je een eigen bedrijf hebt, voor collega’s. De kerstpakketten kun je ook cadeau doen aan iemand die je kent, zoals een vriend, familielid of je geliefde. Je kunt het pakket ook bij jezelf laten bezorgen, als je bijvoorbeeld mensen op bezoek hebt. Heb je een leuke avond met wat vrienden in december? Dan kunnen deze kerstpakketten ook erg leuk zijn.

Verschillende soorten pakketten

Er zijn veel verschillende pakketten om uit te kiezen. De meeste pakketten komen met heerlijke flessen wijn, een likeur of speciaalbier. De flessen zijn er in verschillende maten. Is het pakket voor meerdere personen? Dan heb je ook nog kerstpakketten met meerdere flessen erin, soms ook met verschillende dranken, zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Kies je een wat duurder pakket? Dan zitten er soms ook mooie glazen bij, waar je de drank in kunt schenken. Bij de pakketten zitten ook lekkere hapjes, vaak zelfs meerdere soorten. Hoeveel snacks erbij zitten ligt aan het pakket. Dit zijn geen goedkope, standaard hapjes, maar vaak wat luxere en originele keuzes. Zo heb je bijvoorbeeld speciale, unieke soorten chips met lekkere dipsaus, aioli of tapenades erbij. Hiernaast zijn er nog toastjes, stukjes kaas en worst of hapjes die je minder vaak ziet, zoals truffel chips of sardines. Genoeg keuze dus. Vaak krijg je er ook nog leuke accessoires bij, zoals een houten snijplankje.

Gepersonaliseerde bezorging

Wil jij ook een leuk kerstpakket laten bezorgen bij werknemers, collega’s, vrienden of familie? Koop dan ook een kerstpakket bij Charles. Als je voor vijf uur bestelt, kun je het pakket de volgende dag nog laten bezorgen. Meerdere bezorgadressen zijn ook mogelijk, dus je kunt pakketten versturen naar verschillende personen tegelijk. Ook de verpakkingen kunnen verschillen, zo kun je het pakket ook versturen in een mooie houten kist, of een mooie versierde verpakking. Als je de bestelling nog wil personaliseren met een kaartje of brief kan dit ook. Zo kun je het logo van je bedrijf toevoegen en een eigen boodschap achterlaten. Je kunt de verwijzing naar Charles zelfs geheim houden, zodat het lijkt alsof je het pakket zelf hebt gemaakt. Deze kerstpakketten zijn dus ideaal als mooi geschenk voor de feestdagen. Voor extra vragen of wensen kun je ook nog terecht op de website.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten