Actrices, de mooiste van nederland

Actrice

Tja, de mooiste actrices van Nederland is zo subjectief als de weg naar Rome. De mooiste actrice, dan ligt het maar net aan wie dat je dat vraagt, een kerel van 18 die nog stijf staat van de testosteron, en zou kiezen voor Nikkie De Jager (YouTube ster, Influencer), of een 50-plusser die is blijven hangen in de jaren zeventig en nog steeds hangt aan Monique Van De Ven.

Laten we even terug landen in het heden en kijken naar de mooiste actrices in Nederland van nu. Dames die het witte doek en het TV-scherm beschijnen en heden ten dage actueel genoemd mogen worden. Meer lezen over vrouwen en andere mannen onderwerpen? Neem dan eens een kijkje op het mannenblog Menlife.

Thekla Reuten

Een veelzijdige Nederlandse actrice die de overstap naar het witte doek maakte on 2002. Haar eerste film de tweeling was een matig succes. Haar grootste succesfilm tot nu toe was The American waarin ze een rol heeft naast George Clooney, en ze in de huid kruipt van een gevaarlijke internationale huurmoordenaar.

Carice van Houten

Carice is een van Nederlands best betaalde actrices, en met haar sexy verschijning in the Game of Thrones (GOT) als de Rode Heks, zal deze rol haar nog lang blijven achtervolgen. Een rol die perfect door haar werd ingevuld, koel, berekenend en listig. Buiten haar internationale carrière was haar grootste rol in Nederland Zwartboek, van de hand van Paul Verhoeven.

Sylvia Hoeks

Sylvia startte haar carrière als model, echter, snelde naar de toneelacademie, waarna haar eerste filmwerk redelijk snel volgde. Ze is een veelvuldig gevraagd actrice voor TV, en Hilversum lijkt geen genoeg van haar te krijgen. Tv-series als Gooische Vrouwen, Overspel en Vuurzee brachten haar ongekend succes. Ook internationaal timmert ze redelijk aan de weg, en speelde onlangs in een Italiaanse flix La migliore offerta.

Door de jaren heeft Nederland veel mooie actrices geleverd aan het witte doek. Vaak worden Nederlandse actrices internationaal gewild, doordat over het algemeen de kennis van de Engelse taal uitstekend is.