Vrije TijdGebruik je je handen of pak je het anders aan?

Gebruik je je handen of pak je het anders aan?

Voor de meeste mannen is het niet al te ingewikkeld om een hoogtepunt te bereiken door enkel en alleen hun handen te gebruiken. Maar dat wil niet zeggen dat er geen andere manieren zijn om dit te realiseren. Dat kan solo zijn, of samen met een partner.

Doe het zelf

Mannen hebben het vrij makkelijk, als het gaat om het bereiken van een hoogtepunt. Hun handen doen de klus doorgaans met vrij groot gemak, daar hebben ze niemand voor nodig. Dat betekent echter niet dat dit de enige manier is waarop zij solo een hoogtepunt kunnen bereiken. Waar vibrators en dildo’s voor vrouwen een man kunnen ‘vervangen’, zijn er voor mannen kunstvagina’s die hetzelfde doel dienen. Want al leveren de handen in principe prima werk, het is toch anders dan ‘the real deal’. Een masturbator, zoals een kunstvagina ook wel genoemd wordt, bootst het gevoel van echte gemeenschap veel meer na.

Wat belangrijk is als je er eentje aan wilt schaffen, is dat je goed let op de kwaliteit. Je wilt een exemplaar waar je lang plezier van kunt hebben, eentje die niet na één gezellige avond al kapot is. Een Fleshlight is een goed voorbeeld hiervan. Deze kan tegen een stootje en zorgt bovenal voor een heel realistisch gevoel. Wel zo prettig natuurlijk! Er is veel aandacht besteed aan zowel de buitenkant als de binnenkant van de toy. De buitenkant is discreet, zodat je hem rustig ergens kan laten liggen zonder dat mensen direct zien wat je in huis hebt, totdat je de deksel verwijdert. Op dat moment komt de buitenkant van de kunstvagina tevoorschijn, die er net als echte exemplaren in verschillende vormen en maten is. De binnenkant is in de meeste gevallen voorzien van ribbels en noppen, om een realistisch gevoel na te bootsen.

Doe het samen

Naast solo kun je natuurlijk ook samen met een partner een climax bereiken. Dat kan door gemeenschap te hebben, uiteraard, maar er zijn meer mogelijkheden. Orale seks is bij veel mannen bijzonder populair, om maar eens wat te noemen. Maar ook samen met een toy aan de slag gaan is natuurlijk een optie. Dat lijkt misschien even vreemd, want de toy kocht je toch juist voor de momenten waarop je geen partner (in de buurt) hebt, maar wist je dat het juist ook heel opwindend kan zijn om deze samen uit te proberen? Het is een vorm van seks die je normaal voor jezelf bewaart. Deze nu delen met je partner zorgt juist voor een hoop extra spanning en intimiteit.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten