AlgemeenGrote maten mode, perfect voor iemand met een maatje meer

Grote maten mode, perfect voor iemand met een maatje meer

Ondanks dat de fitness-hype nog steeds niet weg te denken is uit onze huidige maatschappij zien we ook dat een maatje meer steeds meer geaccepteerd wordt. Ook op de catwalk zien we steeds meer volslankere modellen voorbijkomen en we love it! Iedere vrouw en man moet zichzelf accepteren zoals hij of zij is. Met een maatje meer of een maatje minder. Iedereen mag eruit zijn hoe hij of zij wilt als je maar het beste uit jezelf naar boven haalt. In dit blog vertellen we daarom dan ook graag alles over grote maten mode.

Mode voor iedereen met een maatje meer

Vroeger werd de mode vooral gebaseerd om maatje 34/36. Maat 38 werd toen al als groot beschouwt. Gelukkig is dit helemaal verleden zijn en zijn er steeds meer mode merken die zich richten op mode voor mensen met een maatje meer. Dit is ontzettend belangrijk omdat de “normale” mode vaak niet beschikbaar was in maat 42 of 44 of er heel raar uit zag. De ontwerpers en fabrikanten dachten te voldoen aan te maat als ze aan alle kanten er wat stof bij plakten maar zo werkte dat natuurlijk niet. Als iemand een omtrek van 10 cm meer heeft dan betekent dit niet dat deze persoon ook automatisch 10 cm langer is. Grote mate mode heeft hier dus speciaal aandacht aan besteed zodat er ook voor een maatje meer prachtige kledingstukken zijn ervoor zorgen dat iedereen zich mooi voelt.

Kledingitems die perfect afkleden

Als je een maatje meer hebt zijn er natuurlijk item die jouw vormen beter laten uitkomen maar ook items die je beter kan vermijden. Ken je de horizontale strepen? Deze maken een ieder die het draagt optisch breder. Nou is dat natuurlijk geen ramp maar mocht je een maatje meer hebben kunnen we ons voorstellen dat je er niet wilt uitzien alsof je twee maatjes meer hebt. Ben je in de mood voor streepjes dan raden we je aan om voor verticale strepen te kiezen. Dit maakt je optisch wat langer wat voor jouw perfect uitkomt. Mensen met een maatje meer hebben overigs vaak een fantastische taille en deze mag je wat ons betreft ook benadrukken. Kleding wat getailleerd is vinden we altijd al een ontzettende pluspunt maar zeker voor een maatje meer is dit helemaal goed. IS je kleding niet getailleerd? Dit effect kun je gelukkig heel makkelijk zelf nabootsen. Met een riem of ceintuur in je middel zit je al snel goed. Natuurlijk zijn er nog meer tips en tricks wat betreft kleding voor een maatje meer maar eigenlijk moet je gewoon dragen waar je, je fijn bij voelt.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten