AlgemeenDe vele toepassingsmogelijkheden van bioethanol

De vele toepassingsmogelijkheden van bioethanol

Heb jij al eens gehoord van bioethanol? Biologische ethanol is een geweldig en zeer veelzijdige natuurvriendelijke brandstof. Bioethanol is niet alleen te gebruiken als brandstof voor, bijvoorbeeld, een sfeerhaard, maar kan ook gebruikt worden als reinigingsmiddel. Je kunt bijvoorbeeld zonnepanelen, chroom, ruiten en tegels schoonmaken met biologische ethanol. Ook is het te gebruiken als antivries, algen- en mosverwijderaar, brandstof voor je campingkookstel of om te fonduen. Bioethanol is dus een milieuvriendelijke brandstof die voor talloze verschillende doeleinden kan worden gebruikt, van het verwarmen van je terras met een haard tot het reinigen van de zonnepanelen op je dak.

Online bioethanol van topkwaliteit bestellen

Dat biologische wondermiddel met al die verschillende toepassingsmogelijkheden kun je natuurlijk makkelijk online bestellen. Bestel online de hoogste kwaliteit bioethanol 100% en 96,6% om te gebruiken voor je sfeerhaard, terrasverwarming of als reinigingsmiddel. Biologische ethanol is een brandstof die geurloze en rookloze vlammen produceert. Je kunt er echter wel voor kiezen om biologische ethanol met een lekker geurtje te bestellen. Wanneer je hiermee je sfeerhaard laat branden zorg je dat de ruimte heerlijk gaat ruiken. Kies bijvoorbeeld een natuurlijke en verfrissende bosgeur, een zoete chocoladegeur of een kalmerende lavendelgeur. Bestel anders gewoon een liter van elke geur, dan kun je meteen zien welke je het fijnst vindt!

Biologische olieproducten en sfeerhaarden

Biologische ethanol is niet het enige milieuvriendelijke product wat voor diverse doeleinden toepasbaar is. Zo is er bijvoorbeeld ook sinaasappelolie gemaakt met 80% sinaasappelschilconcentraat. Sinaasappelolie is zeer sterk en geconcentreerd, dus je hoeft maar twee tot drie druppels van de olie te gebruiken per vijf liter water. Sinaasappelolie is een geweldig reinigingsmiddel, vlekverwijderaar en verdunner van olieverven en vernissen. Ook valt deze antibacteriële olie verdunt te gebruiken als toevoeging aan cosmetica of voedingsmiddelen, voor een lekkere sinaasappelsmaak- en geur. Als milieuvriendelijk alternatief voor kettingzaagolie kun je dan misschien geen sinaasappelolie gebruiken, maar je kunt wel biologische kettingzaagolie bestellen. 

Een natuurvriendelijke en sfeervolle tuin

Tuin- en terrasverwarming is een heerlijke luxe in de frisse avonden dat je graag gezellig buiten zit. Met een stijlvolle sfeerhaard creëer je in jouw tuin een rustieke en gezellige omgeving, of je nu samen met je partner en kinderen buiten zit te eten of vrienden op visite hebt. Maak het zelfs nog aangenamer door in plaats van normale biologische ethanol te gebruiken voor je sfeerhaard, een lekker geurende biologische ethanol te gebruiken. Zo heb je een prachtig uitzicht in je eigen tuin én de kalmerende geur van de oceaan. Of houd jij misschien meer van appel/kaneel geur?

Buitenhaarden en tuinverlichting

Een buitenhaard houd je lekker warm in de tuin én geeft een sfeervolle gloed aan rood-oranje licht af. Aan alleen het licht van de haard heb je echter niet altijd genoeg. Met wat additionele stijlvolle buitenverlichting maak je de ambiance van jouw tuin helemaal af. Veel tuinverlichting werkt echter op batterijen, wat niet erg praktisch of natuurvriendelijk is. Kies daarom voor tuinverlichting op zonne-energie. Dit kost je geen extra geld aan batterijen én het is vele malen beter voor de natuur. Gebruik LED-tuinverlichting om paden te verlichten of om op tafel neer te zetten. Zo behoud je de gezellige sfeer, maar kun je toch alles goed zien.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten