AlgemeenBoek eens een pubquiz online met je vrienden!

Boek eens een pubquiz online met je vrienden!

Door de zoveelste lockdown kunnen we helaas alweer niet met zijn allen naar de kroeg. Althans, dat is geen goed idee. Wil je toch graag iets tofs ondernemen met je vrienden? Dan heb ik de perfecte tip voor je! Je kunt in dat geval namelijk een online pubquiz boeken! Bijna iedereen kent het principe van een pubquiz, maar weet niet dat je dit tegenwoordig ook gewoon online kunt doen. Je kunt dan allemaal deelnemen met een Zoom link of via Microsoft teams, wat een stuk makkelijker werkt dan je zou denken. Meer weten? Lees dan deze blog!

De opties voor een online pubquiz

Wil jij graag een pubquiz teamuitje organiseren, maar kan dit niet doorgaan door de lockdown? Dan boek je deze toch gewoon online?! Je kunt dan kiezen uit allerlei verschillende onderwerpen. Zijn jullie bijvoorbeeld allemaal gek op sport en alles wat daarmee te maken heeft? Boek dan de online Sport pubquiz! Hebben jullie juist meer met muziek? Ook daar is een passende quiz bij bedacht! Deze wordt ook wel de muziekbingo genoemd, waar hij onder veel mensen onder bekend staat. Vind jij het super leuk om in een kroeg mee te doen aan zo’n muziekbingo? Dan zul je ook de online variant super vermakelijk vinden. Je zit weliswaar niet met al je vrienden aan één tafel, maar doordat je elke goed kunt horen én op video ziet is toch een super leuke ervaring. En laten er eerlijk zijn, alles is leuker dan in je eentje op de bank zitten, toch?

Wat kun je van zo’n online muziekbingo of quiz verwachten?

Allereerst moet je allemaal inloggen via Zoom of Microsoft teams. Daarna wijst het zich eigenlijk vanzelf! Je wordt gemakkelijk door de quiz heengeleid, en vult op je scherm de antwoorden in. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de antwoorden gaat Googelen, want het moet wel eerlijk blijven! Gelukkig heb je helemaal niet veel tijd om je antwoord in te vullen, dus wordt het je sowieso lastig gemaakt het via internet op te zoeken.

Aan het einde van de quiz worden alle antwoorden automatisch gecontroleerd, en wordt de winnaar aangewezen. Het leukste is natuurlijk als jullie daar als vriendengroep een bepaalde prijs aan verbinden, bijvoorbeeld gratis biertjes voor als de lockdown is afgelopen, of een bierpakket dat je online bestelt en bij diegene laat bezorgen. Ideeën genoeg in ieder geval! Boek dus snel die online pub quiz, en maak er een gezellige avond van!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten