ZakelijkNetjes verpakt: verschillende soorten verpakkingsmateriaal

Netjes verpakt: verschillende soorten verpakkingsmateriaal

Wat je ook aanbiedt als bedrijf, je producten moeten natuurlijk netjes verpakt terechtkomen bij de klant. Of je nu een broodjeszaak, kledingwinkel of vishandel hebt, voor iedere branche is er een verscheidenheid aan verpakkingen op de markt. Dus waar te beginnen? Wat is belangrijk om te weten? Dit blog gaat over verassend en passend verpakkingsmateriaal. Wat kies jij? Lees snel verder!

Verpak je producten: een cadeautje om uit te pakken

Als je een webshop hebt is de verzending en levering van je producten het allerbelangrijkste voor de klant. Een goede verpakking kan daarbij niet ontbreken. Maar hoe kies je de juiste verpakking voor jouw product? Een bakker zoekt iets anders dan een fastfoodrestaurant, maar iedereen heeft een hoogwaardige verpakking nodig. Je kunt kiezen uit wel meer dan vijftien branches, waar je de perfecte doosjes, zakken en vulling vindt. Zo kan je alle verpakkingen voor je bedrijf bij één leverancier halen, wel zo makkelijk! Bovendien is het ook nog eens beter voor het milieu: wat dacht je van biologisch afbreekbare verpakkingen? Verpakkingsmateriaal kopen doe je bij de verpakkingsmateriaal webshop.

Lekkere maaltijd, lekker voor jou en het milieu

Als je een lekkere maaltijd bereidt, wil je natuurlijk dat je klanten er optimaal van kunnen genieten. Geen lekkende kartonnetjes dus, maar stevige, mooie en duurzame boxen. Zo komt je maaltijd netjes en in de best mogelijke staat aan. Nu is al dat plastic uitputtend voor het milieu en komt als zwerfafval terecht, dus kan je beter voor het milieuvriendelijke alternatief gaan. Een hernieuwbare grondstof zoals suikerriet is de oplossing! Dit restmateriaal wordt normaal gesproken verbrand. Daarom wordt het nu gebruikt om maaltijden in te verpakken. Zo doe je ook nog eens wat goeds voor de planeet. Ook zijn er dozen van karton met een speciale coating beschikbaar, met een goed sluitende én duurzame deksel van suikerriet. Bekijk de duurzame maaltijdbakken hier.

Take it away!

Als je een restaurant met afhaaloptie hebt, wil je dat de klanten optimaal kunnen genieten van hun vers bereide maaltijd. De verpakking moet dus goed sluiten, warmte vasthouden en er het liefst ook nog eens mooi uitzien zodat tijdens de reis de maaltijd lekker warm en vers blijft, en er aantrekkelijk uit blijft zien. Dit kan allemaal met de grote verscheidenheid aan kartonnen take-away boxen. Voor elke maaltijd is er wel een geschikte box te vinden. Van hamburgerbox tot menubox en alles daar tussenin. Bovendien zijn alle dozen van karton of suikerriet, in plaats van het minder milieuvriendelijke alternatief: plastic. En je kunt de juiste doos vinden voor verschillende temperaturen, formaten en soorten voedsel. Ga jij voor karton of suikerriet? Duurzaam, stevig en ook nog eens mooi om te zien. Kijk hier eens tussen de take away verpakkingen en vind jouw favoriet.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten