AlgemeenDe mooiste bloemen bezorgen

De mooiste bloemen bezorgen

Een tijdje geleden was een goede vriendin van mij jarig en ik was helemaal vergeten om haar te feliciteren. Dan voel ik me altijd zo stom! Na een aantal dagen kan het eigenlijk niet meer, maar ik vond toch dat ik iets moest doen. Helemaal niets van je laten horen, maakt het natuurlijk alleen maar erger. Ik heb toen besloten om eens wat meer te doen dan het standaard kaartje. Het was ook nog eens een hele belangrijke verjaardag, 50 jaar, dus je kunt je voorstellen hoe vervelend het was dat ik er niet aan had gedacht. Ik ben eens rond gaan vragen naar leuke ideeën en toen kwam ik erachter dat je heel makkelijk een mooie bos bloemen bij iemand thuis kunt laten bezorgen. Ik woon nogal ver van haar vandaan, dus meestal stuur ik alleen een kaartje en ga ik zelf niet langs. Dit was dus de ideale oplossing. Ik kon iets moois geven en meteen sorry zeggen door middel van het boeket. Ik heb een extra groot boeket gekozen en alles geregeld voor het bloemen bezorgen. Het ging heel makkelijk en snel en ik hoefde er weinig moeite voor te doen. Ik heb gekozen voor een groot plukboeket, omdat dat zo feestelijk in de kamer staat. 

Bloemen bezorgen voor een goede prijs

Bloemen bezorgen moet natuurlijk wel voor een goede prijs kunnen gebeuren. Het is niet leuk wanneer er ineens heel veel geld bijkomt. Ik was dan ook blij verrast toen een andere vriendin mij op het versturen van bloemen wees. De prijs viel echt reuze mee! Het is uiteraard ook mogelijk om een klein boeket te bestellen, maar ik vind het zelf leuk om iets groters te sturen. Een mooi plukboeket is dan echt leuk om te krijgen. Vooral in de zomer of in de lente wanneer er heel veel verschillende kleuren bloemen te vinden zijn. Een mooie bos voor haar verjaardag was dan ook zo geregeld. 

Een mooi cadeau

De bloemen die ik uiteindelijk heb gestuurd, kwamen gelukkig heel snel aan waardoor het weer helemaal goed kwam. Ze was zo blij met het mooie boeket, dat ze het helemaal niet vervelend vond dat ik haar verjaardag in eerste instantie was vergeten. Altijd goed dus om bloemen te geven want alle vrouwen zijn blij met een mooi boekt in de woonkamer. De bloemen zijn ook van goede kwaliteit heb ik gehoord en daarom hebben ze lang in de kamer gestaan.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten