AlgemeenLekker comfortabel leven in je eigen huis

Lekker comfortabel leven in je eigen huis

Als je vanaf nul mocht beginnen met het inrichten van je eigen huis. Zou je het dan nu anders aanpakken dan toen? Ik wel. Ik zou kiezen voor PVC vloeren! Deze vloeren zien er uit als prachtig hout, maar zijn veel warmer en geven minder geluidsoverlast. Je kunt er gewoon op je hakken op lopen zonder dat je per ongeluk deuken maakt. De kinderen kunnen er heerlijk op spelen en deze vloeren blijven ook bij intensief gebruik erg mooi. Daarbij zijn ze erg comfortabel en gemakkelijk te onderhouden.  Ja, ik zou het wel weten!
PVC vloeren

Kleine dingen kunnen het verschil maken

Wanneer je iets anders wilt in huis, maar niet de hele boel overhoop wilt halen, dan kun je ook met kleine dingen veel veranderen. Leg bijvoorbeeld eens een mooi, warm kleed onder de zithoek. Je merkt direct dat het een stuk comfortabeler wordt in je huis. Het kleed dempt het meeste lawaai en geeft een fijne warmte aan je voeten. Ook andere gordijnen of raamdecoratie kunnen een groot verschil maken in comfort. Door te kiezen voor een dikke stof, zorg je dat de warmte niet via de kozijnen naar buiten “lekt”. Dit ga je zeker merken in je energierekening.

Ga je voor comfort of voor design?

Helaas is het nog vaak zo dat je moet kiezen tussen comfortabel en mooi. Geen idee waarom dat nou nog steeds niet goed samen lijkt te kunnen gaan. Natuurlijk kan het zijn dat je liever wat ongemakkelijk zit als je huiskamer er maar uit ziet om door een ringetje te halen. Maar de meeste mensen zullen daar toch anders over denken. Zeker in deze donkere maanden, wil je je toch lekker op je gemak voelen in je eigen huis. Met een vloer is het net zo. De plavuizen vloeren zijn vaak schitterend om te zien, maar zonder vloerverwarming eigenlijk te koud om goed op te functioneren. Kies daarom altijd voor een combinatie van comfortabel en mooi.

Pak je het groots aan? Doe het dan goed!

Wanneer je flink hebt gespaard en je wilt echt aan de gang in je huis, doe het dan in één keer goed. Dan ben je weer voor tijden klaar. Dus sloop die muren eruit, plaats een nieuwe keuken, leg nieuwe vloeren of zorg ervoor dat iemand anders dat voor je doet. Dan kun je weer lekker leven in je eigen huis. Terwijl je het gevoel hebt dat je helemaal een nieuw huis hebt!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten