Altijd en overal advies en ondersteuning

0
364
Managed live chat

Het is natuurlijk geen gezicht: iedereen loopt altijd maar met de mobiel in de hand. Er is geen normaal gesprek meer te voeren met degene die naast je zit in de trein. Dat wil zeggen, diegene moet dan eerst (met een zucht) zijn of haar oortjes uit doen, maar dan is het moment al voorbij. Toch is het online tijdperk heus niet altijd alleen maar slecht. Je kunt met je mobiel meer dan je denkt. Behalve muziek luisteren, appen, spelletjes doen en bellen, kun je er ook heel handig bruikbare informatie mee vinden. Bijvoorbeeld met managed live chat. Hartstikke handig als je er in je favoriete webshop even niet uit komt.

Online hulp in veel gevallen gewoon 24/7

Stel, je wilt ’s nachts ineens weten of de jeuk die je op je arm hebt normaal is, of dat je een eng beest onder je huid hebt zitten. Dan ga je naar de grotere zoekmachines en je gaat zoeken. Grote kans dat je daarna (in paniek!) de huisartsenpost belt met de mededeling dat de zoekmachine heeft gezegd dat je arm eraf moet. Dat is dus geen handige hulp. Maar het kan ook anders. Als je midden in de nacht, om wat voor reden dan ook, vragen hebt over de constructie van je ondervloer, dan kun je prima online terecht. Er zijn altijd wel ergens mensen wakker die daar verstand van hebben.

Hulp bij online bestellen

Als je hebt besloten dat je, ik noem maar wat, een blokhut in je tuin wilt, dan kun je zo’n blokhut gewoon online bestellen. Maar omdat het toch best een uitgave is en je zeker wilt weten dat je alles goed hebt ingevuld, is het fijn dat er een klantenservice voor je klaar staat of zit. Gewoon om je aan de hand te nemen en de bevestiging te geven dat je het echt goed hebt gedaan. Deze hulp kun je ook krijgen bij het bestellen van schoenen, kabels, en het onderhoud van je kamerplanten. Superfijn dat je daarvoor de deur niet meer uit hoeft!
Managed live chat

Lekker mobiel en wanneer jij dat wilt

Of je nu op het station op je trein of je bus staat te wachten, in de wachtkamer van de tandarts zit of juist lekker op de bank hangt. Je bent altijd en overal mobiel. Vergeet alleen niet je mobiel op stil te zetten als je op de fiets of brommer of in de auto stapt. Veiligheid voor alles!