Vrije TijdComfy én stylish? Dat kan!

Comfy én stylish? Dat kan!

Als quarantaine ons iets heeft geleerd het afgelopen jaar, is het dat alles minder belangrijk s dan het lijkt. Aan het begin kleedde je je misschien elke ochtend braaf aan voor je thuiswerkdag, maar binnen no time zaten velen van ons stiekem toch wel eens last minute in een mooie blouse met daaronder nog steeds je pyjamabroek. Lang onverzorgd haar doordat de kappers dicht waren, uitgegroeide nagels, we kwamen erachter hoe afhankelijk we zijn van anderen om voor de dag te komen zoals we dat normaal graag doen. Maar het volgende moment verbaasden we ons hoe weinig het allemaal eigenlijk uit maakt. En als je er eenmaal aan gewend bent geraakt dat je zo comfortabel kan zijn en niemand ernaar omkijkt, dan wil je natuurlijk niet meer terug. Het kan even wennen zijn als je straks ineens voor een meeting weer in je mantelpakje voor de dag moet komen. Maar niet getreurd: er is een oplossing waarmee je beide kan hebben. Comfortabel zijn, én er nog altijd goed uit zien – voor wanneer het nodig is. Lees er hier alles over!

Alles over travelstof

Travelstof is een combinatie van polyamide en elastaan, een stof met veel bijzondere eigenschappen. Travelstof is zeer ademend, wat ideaal is vergeleken met de normaal zo zweterige blousejes die je naar je werk aan doet, sneldrogend, makkelijk wasbaar, UV beschermend, duurzaam, niet statisch pillingvrij én ook slijtvast. Het is gemaakt om in te leven: lang mee te gaan ook bij dagelijks gebruik, want als jij dit heerlijke stofje voelt trek je het nooit meer uit. De stof heeft een heerlijke stretch en een fijne pasvorm. Een jumpsuit travelstof bijvoorbeeld laat jouw figuur maximaal tot haar recht komen, en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Er bestaan drie varianten binnen de collectie. Deze zijn op dikte gesorteerd, er zijn in totaal 3 verschilende diktes die aangeven op welke manier de stof geweven is. Het is hetzelfde comfortabele materiaal, maar voor in de winter heb je zo de optie voor een iets dikkere variant, zodat jij lekker warm kunt blijven. 

Allerlei opties

Maar buiten een jumpsuit zijn er natuurlijk nog veel meer kledingstukken verkrijgbaar in travelstof. Denk aan bijvoorbeeld een mooie rode jurk travelstof voor in het zomerse weer. Kleuren komen uitzonderlijk goed uit in travelstof en daarnaast is de pasvorm erg mooi door de manier waarop de stof langs je lichaam valt en zo jouw figuur benadrukt. Zo kun je op jouw best voor de dag komen zonder ooit comfort daarvoor op te hoeven geven. 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten