WonenDroogbloemen zijn de nieuwste trend voor je huis

Droogbloemen zijn de nieuwste trend voor je huis

Wil je je huis op een gezellige manier stylen en ben je daarvoor op zoek naar de hipste accessoires? Overweeg dan eens een bosje droogbloemen neer te zetten in diverse hoekjes. Droogbloemen zie je tegenwoordig overal, en ze zien er ontzettend leuk uit. Je haalt daarmee de natuur in huis, maar dan zonder dat je er groene vingers voor hoeft te hebben. Droogboeketten hebben geen water nodig en ze kunnen niet doodgaan. Sterker nog, eigenlijk zijn de bloemen al dood, en dus blijven ze veel langer mooi dan een normale bos bloemen. Droogboeketten maken is moeilijker dan het lijkt, want als je de bloemen niet op de juiste manier droogt zie ze er niet mooi uit. De meeste mensen kiezen er dan ook voor ze kant en klaar te kopen, waarna ze ze eventueel zelf herschikken tot een bosje naar wens.

Online droogbloemen bestellen

Met een beetje geluk loop je in een mooie (interieur)- winkel tegen bosjes droogbloemen aan. Je kunt ze echter ook gewoon online bestellen, namelijk via Bloomgift. Daar verkopen ze een uitgebreide selectie gedroogde bloemen, allemaal met zorg samengesteld. Hun droogboeketten hebben allemaal een eigen uitstraling, zo zit er iets bij voor elke smaak en voor in ieder interieur. De Dry Flower gift met vintage-thema bijvoorbeeld, is een fijne selectie van kleine bloemen met een wat korter steeltje. Deze hebben een vrij neutrale uitstraling en worden geleverd inclusief wat bijpassende bladeren. Ze zijn perfect voor een klein vaasje of meerdere reageerbuisjes naast elkaar. Het leuke aan deze vintage-set is dat hij door de brievenbus past, net als enkele andere setjes droogbloemen die ze in deze webshop verkopen. De verzendkosten ervan zijn dus relatief laag. Daardoor kun je gemakkelijk enkele setjes voor jezelf bestellen, maar er ook met liefde een naar iemand anders laten opsturen.

Je huis stylen met droogboeketten

Will jij ook graag bosjes gedroogde bloemen gebruiken in de styling in huis maar weet je niet hoe je ze combineert? Dan hebben we speciaal voor jou hier wat tips. Allereerst is het goed om te weten dat gedroogde bloemen geen zonlicht nodig hebben, ze zijn immers al dood. Je kunt ze dus ook (juist!) in donkere hoekjes neerzetten waar andere bloemen en planten het niet zo gauw zouden overleven. Op de wc of de badkamer bijvoorbeeld, of op de overloop als daar geen ramen in zitten. Droogbloemen combineer je verder het beste met vrij neutrale vaasjes. Met hun natuurlijke look vragen ze om een styling met glas, hout, verfijnde vormen en een vintage uitstraling. Ze doen het overigens ook heel goed in interieurs met een eclectische mix aan accessoires, en zelfs op kinderkamers. Kies in het laatste geval voor een wat kleurrijker boeket, dan zul je zien dat de hele kinderkamer ervan opleeft.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten