AlgemeenWelke vakantie is het mooist? Kies je droomvakantie

Welke vakantie is het mooist? Kies je droomvakantie

Kun je ook niet kiezen naar welke plek je naartoe gaat voor je volgende vakantie? Er is zoveel keus, en alles is mooi en leuk. Wat zijn nou de vakanties die je echt mooie ervaringen geven? Het gaat hier dus niet specifiek om zonvakanties, maar vakanties die je een unieke cultuur of ervaring bieden die je nergens anders gaat vinden. Ben je dus op zoek naar inspiratie voor je volgende droomvakantie, dan ben je hier aan het juiste adres.

Vakantie Canada

Het voordeel van een vakantie Canada, is de rust die het je biedt. Ga je naar de oostkust, dan ligt daar het schiereiland Nova Scotia. Daar is de natuur prachtig en rijk aan wild, zoals elanden, elks, en meer. Ook zijn er niet veel andere mensen. Als je dan vervolgens wel mensen tegenkomt zoals in je hostel of hotel, is het zeer gemoedelijk. Ook de provincie waar het aan ligt, New Brunswick, is zo. Je kunt er ook voor kiezen om een campervakantie te doen door centraal Canada. Dan rijd je door Algonquin Provincial Park, een prachtig natuurgebied. Kom je in de buurt van Amerika, bezoek dan Niagara Falls.

Safari Namibië

Een safari is een soort vakantie die onvergelijkbaar is. Je moet het eigenlijk een keer meegemaakt hebben om te weten hoe het voelt. Je ziet dieren als zebra’s, olifanten, leeuwen, en nog veel meer. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om te gaan kamperen in de wildernis. Het unieke aan een safari Namibië is dat het ook nog een canyon heeft. Verder is het uitgestrekt, dus heb je prachtige vergezichten en ook weer veel rust. Je kunt er ook voor kiezen om door te rijden naar de woestijn als je ook een keer een woestijn gezien wilt hebben in zijn volle glorie.

Backpacken Thailand

Om naar dit land te gaan moet je goed tegen vochtige warmte kunnen. Al helemaal als je gaat backpacken. Toch is backpacken de beste ervaring voor Thailand. Het is heel makkelijk om met het openbaar vervoer door het land te reizen. Verder kun je in leuke dorpjes in het noorden een scooter huren en zelf rond gaan rijden. Dan ontdek je overal op gekke plekken watervallen, waar je onder kunt zwemmen. Verder hebben ze in Thailand een olifantenopvangcentrum. Veel olifanten worden namelijk mishandeld, maar niet als je naar het opvangcentrum gaat. Daar kun je olifanten lief aaien. Thailand is prachtig als je houdt van ruige wildernis, en goed tegen Aziatisch eten kunt.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten