AlgemeenKamperen als nooit tevoren

Kamperen als nooit tevoren

De tijd van het jaar maakt niet uit als het om kamperen gaat. De bestemming heeft daar meer mee te maken. Voor de avontuurlijke typjes is een kampeertripje nooit teveel gevraagd, maar hoe kun je dat doen in een periode als deze?  Een ding is zeker, want het kan gewoon mits je de juiste voorbereiding en een goede bestemming hebt. Even tussen ons: een kampeertrip hoeft niet altijd in eigen land te zijn! Midden januari zou het anders geen goed idee zijn om aan je avontuurlijke zelf toe te geven. Zat jij ook met een idee om te gaan kamperen en wist je niet hoe je dat moet aanpakken? De redding is nabij, want in deze blog leg ik het je haarfijn uit.

Alle benodigdheden

Een geslaagd kampeertripje vereist de nodige spullen. Zo denkt de één er een succes van te kunnen maken met alleen een tent en wat eten en gaat de ander liever voor een waar vouwwagen van Combi Camp. De meest comfortabele manier om eropuit te trekken is in ieder geval de versie waarbij je alles mee hebt. Ik bedoel, wie wilt er nu niet een vouwwagen van Combi Camp waarbij je de beste tent op wielen hebt? Verder zijn het meebrengen van dekens, toiletspullen, kleding en medicijnen belangrijk.

Tent op wielen

Je vroeg jezelf net misschien even af wat een vouwwagen precies is. Dat ga ik je nu uitleggen en geloof me als ik zeg dat je camping momentjes nooit meer hetzelfde zullen zijn. De enorm handige Combi Camp vouwwagens kun je achter je auto bevestigen. Het zijn compleet uitgeruste tenten dus je kunt zonder al het gedoe van normaal een genieten. Klinkt niet slecht he? Al rijdende naar je bestemming is de tent al bijna klaar voor gebruik.

Een bestemming  kiezen

Zoals ik in het begin al aangaf is de keuze voor je bestemming erg belangrijk. In de zomer gaan veel Nederlanders gezellig in eigen land kamperen. In andere seizoenen is het in Nederland echter niet heel handig om naar de camping te gaan. Iets verder naar het zuiden kan het vaak wel! Wellicht is het verstandig om wel eerst naar de weerverwachtingen van Europa te kijken. Zo voorkom je dat je niet helemaal naar Spanje rijdt om vervolgens rot weer te hebben. Meestal doet Zuid-Frankrijk het ook erg goed. De bestemming van je kampeertrip en de dingen die je meeneemt kunnen een heel groot verschil maken. Weet jij al wie je meeneemt naar je volgende kampeerbestemming?

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten