ZakelijkJouw VCA diploma halen

Jouw VCA diploma halen

Wil jij snel en gemakkelijk jouw VCA diploma halen? Kies dan voor een dagcursus. Op deze manier kun je binnen in dag jouw diploma halen. Als je kiest voor de dagcursus krijg je van te voren een een online e-learning die je kunt doornemen voor de cursus begint. Als je eenmaal bij de cursus bent is er een ervaren instructeur die je overal over kan vertellen over wat VCA precies inhoudt. Ook komen er een aantal oefenvragen langs zodat je weet wat je te wachten staat.

Welke cursus moet je kiezen?

Er zijn verschillende cursussen waar je uit kan kiezen. Je hebt bij In1keerVCA.nl bijvoorbeeld de keuze uit 4 soorten. Je hebt de VCA Basis, VOL, VIL of Basis groen. Welke je moet volgen is afhankelijk van je baan en positie. Als je alleen de basis nodig hebt over de VCA ((Veiligheid, gezondheid,milieu), Checklist, Aannemers) dan kun je kiezen voor het basis pakket. Maar ben je leidinggevende of een ZZP’er dan zal dit niet voldoen. Dan moet je kiezen voor de VOL variant. Deze is speciaal voor het leidinggeven. De cursussen beginnen om 8 uur in de ochtend en eindigt rond 4 uur ‘s middags. Daarna zal meteen het examen plaatsvinden. Bij In1keerVCA wordt er over de dag heen wordt er voorzien van een lekker kopje koffie of thee. Ook is er tussen de middag een lunchpauze die volledig wordt verzorgd en geen extra kosten aan zitten.

Extra opties

Je hebt ook een aantal extra opties die je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een voorlees examen. Als je moeite hebt met het lezen van de tekst is dit de oplossing. Met deze variant krijg je ook meer tijd tijdens het examen. Niet alle examens kunnen aangeboden worden met de voorlees optie. Als je extra zekerheid wilt hebben met bijvoorbeeld je VCA VOL examen kun je er voor kiezen om een proefexamen VCA VOL te doen. In een VCA VOL proefexamen en zitten vragen die lijken op het echte examen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens zo’n proefexamen krijg je net zo veel tijd als tijdens een echt examen. Ook is het mogelijk om alle examens en proefexamens te maken in een andere taal dan Nederlands. Mocht je het examen willen maken in het Engels, Duits of Frans dan is die optie er.

Wanneer ben je geslaagd?

Als je het examen hebt gemaakt krijg je direct de uitslag te zien. Zo hoef je niet lang in spanning af te wachten. En als je dan geslaagd bent ontvang je jouw VCA diploma binnen 2 weken. Mocht je niet in 1 keer geslaagd zijn heb je altijd nog de mogelijkheid om een herexamen te doen zodat je dan wel een VCA diploma kunt ontvangen.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten