Jezelf cozy verwennen van tijd tot tijd

Jezelf cozy verwennen van tijd tot tijd

De temperaturen gaan weer dalen. Het wordt weer tijd voor een kleedje op de bank en de kachel mag weer lekker aan. De herfst en de winter hebben zo zijn voordelen, maar natuurlijk komen ze ook met genoeg nadelen. Zo vindt jouw huid het allemaal niet zo leuk. De koude temperatuur en de hevige windstoten tasten namelijk de natuurlijke bescherming van je huid aan. Om desondanks de omstandigheden toch een mooie huid te houden, moet je jouw huid een handje helpen. Het smeren van crème is daar een goed voorbeeld van. Persoonlijk kan ik iedereen Dermalogica aanraden. Echt top spul!

Extra laagje bescherming

Omdat de natuurlijk beschermingslaag niet genoeg is tijdens de winter, moet je een extra laagje op jouw huid smeren. Eerst dacht ik altijd dat vrijwel elke crème goed genoeg zou zijn. Een vriendin vertelde mij hoe het echt zat. Wanneer je ervoor wil zorgen dat je huid lang mooi en jong blijft, dan moet je in de winter een bepaalde soort crème smeren. Zo is het slim om een redelijk volle crème te gebruiken. Het liefst eentje met een speciale samenstelling die de bloedvaten stimuleert. Aangezien ik zelf niet zoveel verstand heb van al die crèmepjes, besloot ik gewoon dezelfde te kopen als die vriendin van mij. Toen maakte ik kennis met het merk Dermalogica.

Weer een gezonde en mooie huid

Ik ben van nature sceptisch. Daarom wilde ik niet gelijk onder de indruk zijn van Dermalogica. Toch moest ook ik al gauw toegeven dat het merk wel heel bijzonder is. Wanneer je huid in aanraking komt met Dermalogica, dan gebeurt er iets merkwaardigs. Je voelt een soort kalmte over je heen komen. Het verfrist echt je huid. Voor een gezonde, mooi huid compleet met beschermingslaagje raad ik Dermalogica aan. De simpele verpakkingen kunnen je wellicht misleiden, maar tegelijkertijd laat dat de mentaliteit van het bedrijf zien. Zo ligt de focus niet op alles om de producten heen. Reclames maken doen ze amoer en de verpakkingen hebben een simpel ontwerp. Alle tijd en aandacht gaan namelijk in het maken van de beste producten voor jouw huid.

Jezelf cosy maken van tijd tot tijd

Ik wil je zeker niet pushen om de producten van Dermalogica te kopen. Waar ik voornamelijk aandacht voor wil vragen, is dat je tijd voor jezelf neemt. Je moet jezelf van tijd tot tijd even cozy maken en verwennen. Niet alleen is dat goed voor je huid in dit geval. Je zult tevens merken dat jij er zelf ook een stuk vrolijker en meer uitgerust de dag doorkomt. Daarom is mijn pleidooi van vandaag: pak die tijd om jezelf even cozy te maken en te verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.