ZakelijkEen reclamebord dat tijdelijk wordt ingezet

Een reclamebord dat tijdelijk wordt ingezet

Wil je tijdelijk buitenreclame maken? Dan is een Trotter heel geschikt. Een trotter is een reclamebord buiten dat zeer snel kan worden geplaatst en verwijderd. Je kunt trotters dus gebruiken als je tijdelijk ergens reclame voor wilt maken. De flexibele Trotterborden kunnen overal en altijd op de juiste plek, op het juiste moment en voor de juiste tijdspanne worden ingezet. Een trotter wordt daarom doorgaans gebruikt als het echt nodig is om iets duidelijk te maken. Dat verhoogt dus de urgentie en de geloofwaardigheid van een Trotter. 

Kiezen voor Trotter is kiezen voor duurzaamheid

Duurzaamheid en image building gaan bij de Trotter hand in hand. Dit  meest duurzame reclamebord, projectbord, bouwbord en verkiezingsbord van Nederland heeft een zeer lange levensduur. Het milieu wordt dus zo min mogelijk belast. Het van lichte materialen gemaakte mobiele reclamebord zorgt ook voor een minimale CO2 uitstoot bij productie en transport van het reclamebord. Omdat het gebruikte materiaal ook zeer sterk is kunnen schade en productverlies worden voorkomen. Het gebruikte aluminium en kunststof is bovendien gemakkelijk te recyclen. Er kunnen dus weer nieuwe trotterborden of andere producten van worden gemaakt. Bij de duurzaamheid is er  bij de Trotter niet alleen gekeken naar het productieproces. De Trotters worden ook op een duurzame wijze opgeslagen. De slimme LED verlichting in de hal waar de Trotters zijn opgeslagen detecteert beweging en springt dus alleen aan als er ergens in de hal behoefte is aan licht. Op het moment dat er geen beweging meer wordt gedetecteerd wordt de verlichting weer uitgeschakeld.

Het grote belang van een passende gevelreclame

Heb je een nieuw pand? Waarschijnlijk wil je dan dat dit pand opvalt. Je kunt jouw pand laten opvallen door gevelreclame. Bedenk dat een passende gevelreclame van groot belang is. De gevel van jouw pand geeft immers een eerste indruk af en creëert verwachtingen. Omdat ieder pand of bedrijf uniek is, vereist iedere situatie een andere toepassing van gevelreclame. Er kan gelukkig voor iedere gevel een passende oplossing worden gevonden. Wanneer is een gevelreclame passend? De gevelreclame moet dan professionaliteit uitstralen. Bovendien moet de gevelreclame passen bij de huisstijl van jouw bedrijf. Het belangrijkste is natuurlijk dat een gevelreclame moet opvallen. 

Er wordt met jou meegedacht

Ben je op zoek naar een passende gevelreclame voor jouw bedrijfspand? Dan is het natuurlijk prettig dat er iemand is die met jou meedenkt. Hij kan jou ontzorgen door de extra stap zetten die nodig is om een passend advies te kunnen geven. Zo kan ervoor worden gezorgd dat jouw pand en jouw boodschap zichtbaar wordt voor jouw doelgroep. Uiteraard kan er bij het zichtbaar maken van die boodschap gezorgd worden voor vormgeving op maat. Door de creatieve DTP afdeling van het bedrijf kan bijvoorbeeld een heel nieuw design worden ontwikkeld. 

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten