GezondheidDuidelijk in kaart welke BHV'er op kantoor is

Duidelijk in kaart welke BHV\’er op kantoor is

Met een BHV app kun je direct zien welke BHV medewerkers op kantoor zijn. Wanneer er een noodsituatie optreedt kan het soms lastig zijn om alle BHV medewerkers op te trommelen. Je hebt niet altijd inzicht in waar de medewerkers zijn en of ze die dag wel op kantoor zijn. Met een BHV app kun je gemakkelijk iedereen oproepen en zie je ook wie er op kantoor is. De app werkt met behulp van geofences waardoor medewerkers worden geregistreerd wanneer ze binnen de geofence komen. Zo zie je in een oogopslag wie er aanwezig is en wie niet. Alle medewerkers op kantoor downloaden de app en kunnen zo precies zien welke BHV medewerkers aanwezig zijn en welke direct op te roepen zijn. Zo kan er direct worden gehandeld in noodsituaties.

Altijd een overzicht van de BHV bezetting

Naast dat de BHV app ervoor zorgt dat BHV medewerkers snel en eenvoudig opgeroepen kunnen worden, zie je ook een weekrapport. In dit weekrapport kun je zien hoeveel BHV medewerkers en op locatie waren afgelopen week en of er voldoende bezetting is. Door dit in kaart te brengen kan er worden ingespeeld om een mogelijk tekort waardoor er weer nieuwe BHV medewerkers opgeleid kunnen worden. Ook kun je terugzien hoeveel meldingen er werden uitgezonden die week en hoeveel BHV medewerkers hierop in zijn gegaan en hoe vaak de melding werd geweigerd. Zo heb je altijd alles overzichtelijk in kaart.

Zorg voor meer veiligheid binnen het bedrijf

Met de BHV app zorg je voor meer veiligheid binnen het bedrijf. Je kunt nog zoveel BHV medewerkers in dienst hebben, maar wanneer de medewerkers geen melding krijgen van een noodsituatie of niet op locatie zijn, heb je er niet veel aan. Met de komst van de BHV app is dit geen probleem meer. Je hebt direct in kaart hoeveel BHV medewerkers er in de buurt zijn in het geval van een noodsituatie. Hiermee vergroot je de veiligheid van je bedrijf en je medewerkers. Via de app kun je eenvoudig de juiste mensen oproepen die direct naar de juiste locatie kunnen komen. Zo kun je snel handelen wanneer dat nodig is.

Onderling communiceren via de app

Met Safeguard zorg je ervoor dat een noodsituatie goed kan verlopen doordat BHV medewerkers snel opgeroepen kunnen worden. Via de app zien de BHV medewerkers direct naar welke locatie ze dienen te komen. De oproeper ziet direct hoeveel BHV medewerkers er in de buurt zijn. Zo kunnen medewerkers gericht worden opgeroepen om te helpen wanneer dit nodig is. Via de app kun je ook onderling met elkaar communiceren. Zorg voor extra veiligheid voor je medewerkers, je klanten en voor jezelf door gebruik te maken van Safeguard.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten