Vrije TijdCadeau’s voor de hele familie

Cadeau’s voor de hele familie

Het is alweer bijna december, en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Ook al zijn kerst en oud & nieuw pas aan het einde van de maand en heb je misschien nog even om je voor te bereiden, kan het nooit kwaad om je alvast in te lezen. Elk jaar lopen we namelijk weer tegen hetzelfde aan: je hebt allerlei cadeau-ideeën voor mensen uit je familie, maar dan trek jij elke keer nét het lootje van degene waar je écht niks voor kunt verzinnen. Speciaal voor dit soort situaties zetten we voor ieder lastig familielid de beste tips op een rijtje!

Voor het familielid met een rare hobby

'Raar' is misschien niet het juiste woord, maar soms heeft iemand een duidelijke hobby of interesse waar zijn omgeving niet heel veel vanaf weet. Dat maakt het lastig om een cadeau uit te kiezen, omdat je weet dat iets daaraan gerelateerd iemand heel blij zou maken, maar je simpelweg niet weet waar je moet beginnen. En je kan er niet echt over informeren als je lootjes hebt getrokken en iemand niet mag weten dat jij die van hem of haar hebt. Onze tip: doe goed je research op internet. Misschien iets meer moeite dan je normaal in een cadeau stopt, maar je maakt diegene er wel heel gelukkig mee!Een voorbeeld: ik heb een oom die ontzettend van motorrijden houdt. Zelf weet ik er helemaal niks van, dus het liefst zocht ik het cadeau ergens anders zodat ik niet de fout in kon gaan of heel veel onderzoek moest doen. Uiteindelijk voelde niks anders echt goed, dus vond ik een webshop waar allerlei motorartikelen werden aangeboden. Met een beetje research vind je al snel wat basic informatie over wat alles is en waar je het voor kan gebruiken. Motogadget bijvoorbeeld is een merk wat motoraccessoires maakt, in verschillende prijscategorieën. Ook kon ik via via achterhalen dat hij een bmw k 100 had, dus daarvoor kost ik wat extra onderdelen zodat hij weer iets te klussen had. Dat extra beetje moeite wat je in een cadeau stopt is het dubbel en dwars waard als je zo iemand helemaal gelukkig ziet worden wanneer ze het uitpakken!

Voor degene die zelf alles al koopt

Iedereen kent wel zo iemand. Een vriend of vriendin, een tante of oma. Als ik iets verzin wat ik graag wil hebben maar waar ik op dat moment het geld niet voor op of waarmee ik geen haast heb op het te kopen, dan zet ik dat op een lijstje om te onthouden. Voor bijvoorbeeld mijn verjaardag, sinterklaas of kerst. Dan heb je tegen die tijd ook niet het probleem dat je niks weet om te vragen! Maar niet iedereen houdt dit vol. Je hebt altijd mensen die alles het liefst meteen voor zichzelf willen kopen. En dat maak het lastig om een goed cadeau te zoeken! De beste oplossing is dan een cadeaubon. Iemand die graag dingen voor zichzelf koopt wil waarschijnlijk het liefst ook alles zelf uitkiezen, dus daarmee maak je diegene waarschijnlijk het meest blij!

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten