AlgemeenUnieke trouwringen laten maken door een goudsmid

Unieke trouwringen laten maken door een goudsmid

Ben je van plan binnenkort te gaan trouwen? Dan wil je er natuurlijk een bijzondere dag van gaan maken. Bij het organiseren van een bruiloft zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Zoals; het bepalen van het aantal mensen dat je wil uitnodigen, een mooie locatie kiezen, een geschikte datum plannen, een trouwkostuum uitzoeken, et cetera. Wat in dat rijtje zeker niet mag ontbreken zijn ‘de perfecte trouwringen uitzoeken’. Omdat je deze de rest van je leven aan je vinger zult dragen is het belangrijk om hier goed over na te denken voor je een keuze maakt.

Wil je echt unieke trouwringen hebben dan is het slim om deze door een goudsmid te laten ontwerpen. Een goudsmid heeft veel ervaring met het handmatig vervaardigen van ringen die voldoen aan jouw persoonlijke wensen.

Trouwringen met een vingerafdruk

Wil je een unieke trouwring die niemand anders heeft? Dan zijn trouwringen met vingerafdruk een uitstekende keuze. In de ring komt de vingerafdruk van jouw geliefde. Dit maakt het iets heel persoonlijks. Je hebt daarbij de keuze om de vingerafdruk aan de buitenkant of de binnenkant te laten plaatsen. Daarbij is het mogelijk om bijvoorbeeld bij de ring voor de man de afdruk aan de binnenkant te laten plaatsen en bij de vrouw aan de buitenzijde. Je kunt kiezen voor een organische of een moderne stijl. Ook kun je aan de ring nog briljanten toevoegen. Bij Bijzonderetrouwringen.nl heb je de keuze om de vingerafdruk te laten laseren of met de hand in de ring te laten graveren. Bij laseren wordt er een afdruk met inkt op papier gemaakt. Deze afdruk wordt gescand. Daarna wordt de afdruk met een laser gegraveerd in de ringen. Bij handgravure wordt er ook eerst een afdruk op papier gemaakt. De handgraveur steekt deze afdruk uit jullie ringen. Hierdoor krijg je een diep reliëf.

Zirkonium trouwring

Zoek je een ring van een bijzonder metaal die opvalt? Dan zijn zirkonium trouwringen een goede mogelijkheid. Deze valt op door zijn zwarte kleur. Oorspronkelijk is zirkonium grijs van kleur maar door het verhitten wordt het metaal zwart gemaakt. Dit metaal is mooi te combineren met witgouden of roodgouden banen. Ook zou je hier nog een of meerdere briljanten aan toe kunnen voegen om de ring verder te verfraaien. Met dit metaal zijn er veel dingen mogelijk. Zirkonium heeft als voordeel dat het erg licht is en daardoor prettig aan je vinger te dragen is. Daarnaast is het ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Gouden trouwring

Wil je een gouden ring maar vind je het belangrijk dat hier geen nadelige gevolgen zijn voor mens en/of milieu? Dan zijn fairtrade trouwringen een goede keuze. Bij Bijzonderetrouwringen.nl zijn alle ringen gemaakt van Fair gold. Dit is gerecycled goud, zoals oude sieraden. Zodat het milieu hierdoor minder wordt belast. Of je kunt een gouden ring met een Fairmined keurmerk kiezen. Fairmined goud wordt volgens strenge regels gedolven en hier wordt gekeken naar de veiligheid en arbeidsomstandigheden van de gouddelvers en krijgen ze een eerlijk loon.

Woon je in de buurt van Amersfoort en ben je op zoek naar trouwringen? Maak dan gerust een afspraak om de ruime collectie trouwringen in Amersfoort te komen bekijken.

Random blogs vandaag

Laatste berichten

Gerelateerde berichten